پزشک خانواده
عموم مردم
همکاران
نقشه سایت
صفحه نخست
درباره معاونت
معرفی معاونت بهداشت
معاون بهداشت
معاون اجرایی
معاون فنی
روسای گروه های فنی و اجرایی
ارتباط با مدیران معاونت بهداشت
پرسش و پاسخ
انتقادات و پیشنهادات
گروه های فنی - واحدهای اجرایی
مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد
مدیریت سلامت خانواده، جمعیت و مدارس
مدیریت شبکه و ارتقاء سلامت
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر
گروه کاهش خطر بلایا و حوادث
گروه آموزش و ارتقاء سلامت
گروه سلامت دهان و دندان
گروه بهبود تغذیه جامعه
گروه سلامت محیط
گروه سلامت کار
پژوهش در نظام سلامت (HSR)
شبکه های بهداشت و درمان
آباده
ارسنجان
استهبان
اقلید
بختگان
بوانات
بیضا
پاسارگاد
خرامه
خرمبید
خنج
داراب
رستم
زرین دشت
سپیدان
سرچهان
سروستان
زرقان
شیراز 1 (شهدای والفجر)
شیراز 2 (شهدای انقلاب)
فراشبند
فیروزآباد
قادرآباد
قیروکارزین
کازرون
کامفیروز
کوار
لامرد
مرودشت
ممسنی
مهر
نی ریز
گزارش عملکرد
تحول سلامت در حوزه بهداشت سال 1395
تحول سلامت در حوزه بهداشت سال 1396
گزارش عملکرد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز سال 1397
پیگیری درخواست
04 شهریور 1404
صفحه اصلی
پژوهش های معاونت بهداشت
پژوهش های گروه بهبود تغذیه
ارزیابی کیفیت نان کامل
کد نانوایی
سن
جنسیت
زن
مرد
میزان تحصیلات
دانشگاهی
دیپلم
سیکل
ابتدایی
بی سواد
علت انتخاب این نانوایی چیست؟ (امکان انتخاب چند گزینه وجود دارد)
نزدیکی به منزل
پخت نان کامل
کیفیت مطلوب نان
سایر
توضیحات
آیا نان این نانوایی با نان های دیگر فرقی دارد؟
بلی (اشاره به پخت نان کامل)
خیر
چگونه مطلع شدید این نانوایی نان کامل توزیع می کند؟ (امکان انتخاب چند گزینه وجود دارد)
توسط دوستان و آشنایان مطلع شدم
با مراجعه حضوری به این نانوایی متوجه شدم
فضای مجازی
سایت دانشگاه علوم پزشکی
سایر
توضیحات
نان کامل با نان معمولی چه تفاوتی دارد؟
نان کامل سبوس دارد
نان کامل جوانه گندم دارد
نان کامل سبوس و جوانه گندم دارد
نان کامل با نان معمولی فرقی ندارد
نمی دانم
چه مدت می باشد که از این نانوایی نان تهیه می کنید؟
به کیفیت نان کامل عرضه شده در این نانوایی از 1 تا 10 چه نمره ای می دهید؟
...
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
علت عدم رضایت چیست؟ (امکان انتخاب چند گزینه وجود دارد)
تیرگی رنگ نان
ماندگاری پایین
لقمه پذیر نبودن
قیمت زیاد
سایر
توضیحات
آیا کیفیت نان کامل نسبت به قبل تغییری داشته است؟
بهتر شده
بدتر شده
تغییری نکرده
آیا رنگ نان نسبت به قبل نغییری داشته است؟
روشن تر شده
تیره تر شده
تغییری نکرده
آیا همیشه از نان کامل استفاده می کنید؟
بلی
خیر
به چه علت همیشه مصرف نمی کنید؟ (امکان انتخاب چند گزینه وجود دارد)
قیمت زیاد
دوری از منزل
نارضایتی از کیفیت
به علت بیماری خاص
سایر
توضیحات
معمولا از چه نوع نان دیگری استفاده میکنید؟
لواش
سنگک معمولی
بربری
تافتون معمولی
نان محلی
آیا از آدرس سایر نانوایی های نان کامل اطلاع دارید؟
بلی
خیر
ریکپچا
ذخیره
امور هیئت علمی
مراکز خدمات جامع سلامت
اماکن آموزشی و دانشجویی
امور کاکنان
امور درمانی
دانش آموختگان