متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

24 مرداد 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عبدالمحمد محقق
پست مربوطه: معاون اجرایی معاونت بهداشت
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی


 
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون اجرایی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر حسن انجام امور در واحدهای اداری ومالی معاونت و همچنین دیگر واحد های زیر مجموعه از جمله تدارکات، پشتیبانی و انبار

۲- نظارت بر تهیه بودجه تفصیلی سالانه با مشارکت واحدهای ذیربط

۳- نظارت بر خرید، حفظ و توزیع اموال منقول و غیر منقول

۴- مدیریت تامین نیروی انسانی لازم در حوزه معاونت و تقسیم کار در حوزه سرپرستی

۵- برآورد و تهیه طرح توزیع منابع، اعم از مالی، تجهیزاتی، نیروی انسانی و دارو، برای اجرای برنامه های حوزه بهداشت در سطح استان

۶- ارائه راهکار به منظور کاهش هزینه ها و افزایش در آمدها با رعایت مصالح اداری

۷- تلاش در جهت تامین محیط مناسب اداری و رفاه کارکنان

۸- مشارکت فعال در امر نظارت، پایش و بازدید از واحد های تابعه
  • 1401/09/13
  • - تعداد بازدید: 63
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

HIV متعلق به گروه جمعیتی، نژاد و یا ملیت خاصی نیست

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پیامی به مناسبت 10 آذر، روز جهانی ایدز، احتمال آلودگی هر فرد با هر نژاد و ملیت به ویروس اچ آی وی را در صورت تماس با این ویروس، ممکن دانست.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پیامی به مناسبت 10 آذر، روز جهانی ایدز، احتمال آلودگی هر فرد با هر نژاد و ملیت به ویروس اچ آی وی را در صورت تماس با این ویروس، ممکن دانست.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام دکتر «عباس رضائیان زاده» آمده است:

عفونت اچ آی وی (HIV) ارتباط تنگاتنگی با آسیب های اجتماعی دارد و همزمان می تواند هم پیامد این آسیب ها و هم یکی از عوامل تشدید کننده آنها باشد. همین موضوع نظام مراقبت اچ آی وی و برنامه های کنترل و پیشگیری از این بیماری را با خدمات کاهش آسیب و رفع آسیب های اجتماعی همراه کرده است.

دستیابی به کنترل بیماری در کشورهایی که در این امر موفق بوده اند، زمانی حاصل شده است که درصد بالایی از افراد مبتلا، تحت درمان قرار گرفته اند.

زمانی که فرد تحت درمان قرار می گیرد، هم خود می تواند زندگی سالمی داشته باشد و هم تعداد ویروس ها در خونش کم شده و بیماری را خیلی کمتر به دیگران منتقل می کند و به این ترتیب بیماری کنترل می شود.

هر چند آموزش همچنان یکی از مهمترین راهکارهای کنترل در اکثر بیماری های واگیر از جمله اچ آی وی است، اما با در اختیار بودن داروهای موثر در درمان افراد آلوده به ویروس و به حداقل رساندن احتمال انتقال این عفونت می توان گام مهمی در پیشگیری و کنترل بیماری برداشت.

یادمان باشد اچ آی وی متعلق به گروه جمعیتی، نژاد و یا ملیت خاصی نیست و هر انسان در صورتی که در معرض تماس با این ویروس قرار گیرد، می تواند آلوده گردد. از این رو طراحی و سیاستگذاری برنامه های پیشگیری باید با درک صحیح از وضعیت بیماری در کشور و عوامل پیچیده تاثیرگذار بر آن انجام گیرد.

بی شک کاهش انگ و تبعیض باعث تسهیل مراجعه مبتلایان و افراد در معرض خطر به سرویس های مراقبت بهداشتی می گردد و مانع از پنهان ماندن همه گیری خواهد شد.

تاکید بر بهبود کیفیت زندگی و طول عمر بیماران به کاهش انگ و تبعیض ناشی از اچ آی وی به عنوان یکی از اهداف اصلی برنامه کنترل اچ آی وی می انجامد.

بر اساس آخرین تخمین مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حال حاضر بیش از 52000 نفر با عفونت اچ آی وی در کشور زندگی می کنند. این در حالی است که تنها 23000 نفر بیمار زنده شناسایی و ثبت شده اند.

افزایش سهم زنان در موارد جدید شناسایی شده در سال های اخیر و تغییر تدریجی الگوی انتقال از اعتیاد تزریقی به انتقال از طریق ارتباط جنسی محافظت نشده، اهمیت و لزوم گسترش فعالیت های بیماریابی به منظور دستیابی بیشتر به جمعیت های کلیدی سخت در دسترس و گروه های جنسی جوان تر را بیش از پیش کرده است.

در این راستا هفته اطلاع رسانی اچ ای وی و ایدز فرصتی را فراهم می کند تا ضمن ارتقای سطح برنامه های مرتبط، عموم مردم از خدمات ارائه شده توسط دانشگاه در زمینه کنترل و پیشگیری از این بیماری، اطلاع یابند.

دکتر عباس رضائیان زاده

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رییس مرکز بهداشت استان

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,مناسبت های بهداشتی
  • کد خبری : 70421
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید