متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

24 مرداد 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عبدالمحمد محقق
پست مربوطه: معاون اجرایی معاونت بهداشت
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی


 
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون اجرایی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر حسن انجام امور در واحدهای اداری ومالی معاونت و همچنین دیگر واحد های زیر مجموعه از جمله تدارکات، پشتیبانی و انبار

۲- نظارت بر تهیه بودجه تفصیلی سالانه با مشارکت واحدهای ذیربط

۳- نظارت بر خرید، حفظ و توزیع اموال منقول و غیر منقول

۴- مدیریت تامین نیروی انسانی لازم در حوزه معاونت و تقسیم کار در حوزه سرپرستی

۵- برآورد و تهیه طرح توزیع منابع، اعم از مالی، تجهیزاتی، نیروی انسانی و دارو، برای اجرای برنامه های حوزه بهداشت در سطح استان

۶- ارائه راهکار به منظور کاهش هزینه ها و افزایش در آمدها با رعایت مصالح اداری

۷- تلاش در جهت تامین محیط مناسب اداری و رفاه کارکنان

۸- مشارکت فعال در امر نظارت، پایش و بازدید از واحد های تابعه
  • 1403/05/13
  • - تعداد بازدید: 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد:

آغاز تزریق واکسن پنوموکوک در فارس

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه واکسیناسیون، مؤثرترین مداخله بهداشتی شناخته شده برای حفاظت از سلامت کودکان است، از آغاز تزریق واکسن پنوموکوک در کودکان دو ماهه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» با بیان اینکه پنوموکوک یکی از شایع ترین علت های مربوط به عفونت‌های تنفسی و یکی از علت های اصلی مرگ و میر کودکان زیر پنج سال در جهان است، گفت: ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقای سلامت کودکان از طریق کاهش میزان بروز پنومونی، مننژیت، باکتریمی، سپسیس و سایر عوارض شایع ناشی از پنوموکوک می شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: برنامه واکسیناسیون پنوموکوک بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت در حال حاضر از شیرخواران دو ماهه آغاز و از امروز، سیزدهم مرداد، تمامی پایگاه‌ها و مراکز بهداشتی استان  فارس آماده ارائه خدمت به افراد واجد شرایط هستند.

دکتر رضاییان زاده افزود: این واکسن ۱۰ ظرفیتی، در سه نوبت دو ماهگی، چهار ماهگی و دوازده ماهگی به میزان ۰.۵ سی سی در عضله ران کودک تزریق می‌شود.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: در 40 سال گذشته و پس از آغاز برنامه توسعه ایمن سازی(EPI)  از سال 1363 در ایران، دستاوردهای مهمی در پیشگیری و کنترل بیماری های قابل پیشگیری با واکسن و ارتقای سامت کودکان کشورمان حاصل شده است.
دکتر رضاییان زاده با بیان اینکه واکسیناسیون پنوموکوک، کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌ در مراکز درمانی کشور را به همراه دارد، یادآور شد: آموزش های لازم برای سیستم بهداشتی و ارسال شیوه نامه های لازم نیز در دستور کار گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه قرار گرفته و به همه شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه ابلاغ شده است.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اطلاعیه های معاونت بهداشتی
  • کد خبری : 106336
کلیدواژه