متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

24 مرداد 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عبدالمحمد محقق
پست مربوطه: معاون اجرایی معاونت بهداشت
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی


 
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون اجرایی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر حسن انجام امور در واحدهای اداری ومالی معاونت و همچنین دیگر واحد های زیر مجموعه از جمله تدارکات، پشتیبانی و انبار

۲- نظارت بر تهیه بودجه تفصیلی سالانه با مشارکت واحدهای ذیربط

۳- نظارت بر خرید، حفظ و توزیع اموال منقول و غیر منقول

۴- مدیریت تامین نیروی انسانی لازم در حوزه معاونت و تقسیم کار در حوزه سرپرستی

۵- برآورد و تهیه طرح توزیع منابع، اعم از مالی، تجهیزاتی، نیروی انسانی و دارو، برای اجرای برنامه های حوزه بهداشت در سطح استان

۶- ارائه راهکار به منظور کاهش هزینه ها و افزایش در آمدها با رعایت مصالح اداری

۷- تلاش در جهت تامین محیط مناسب اداری و رفاه کارکنان

۸- مشارکت فعال در امر نظارت، پایش و بازدید از واحد های تابعه
  • 1403/05/16
  • - تعداد بازدید: 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرگروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه خبر داد؛

ارائه خدمات کاهش آسیب اعتیاد به 868 بیمار در شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز

مدیرگروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت از ارائه خدمات کاهش آسیب اعتیاد به 868 بیمار در سطح استان در قالب پنج مرکز گذری کاهش آسیب اعتیاد و دو گروه سیار مستقل، در یک سال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، «فریبا رضایی» مدیرگروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت گفت: کاهش آسیب، عبارت است از سیاست­ها یا فعالیت­هایی که با هدف کاهش عوارض بهداشتی، اجتماعی و اقتصادی مصرف مواد و رفتارهای پرخطر، طراحی و اجرا می­شود.

مدیرگروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت هدف از تشکیل تیم کاهش آسیب (DIC) را کاهش خطر انتقال بیماری‌ها از راه خون، آگاه‌سازی فرد معتاد یا دارای رفتارهای پرخطرجنسی از خطرات و ارایه ابزارهای مناسب برای کاهش عوارض آن دانست.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: در حال حاضر در شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، پنج مرکز گذری کاهش آسیب اعتیاد و دو گروه سیار مستقل مشغول به ارائه خدمات، به 868 بیمار بوده که از این تعداد 554 نفر مصرف‏کننده تزریقی و 349 نفر مصرف‏کننده مواد مخدر کارتن‏خواب هستند.

فریبا رضایی ضمن بیان اینکه همه‏ این مراکز به صورت روزانه و در ساعات اداری، خدمات و بسته‏های حمایتی را به گروه هدف ارائه می دهد، افزود: سه مرکز گذری سعدی، کوزه‏گری، مرودشت، داراب و کوار، علاوه برخدمات گفته شده، توانسته طریقه مصرف پرخطر 496 نفر از مصرف‌کنندگان مواد قابل تزریق را به مواد غیر تزریقی (متادون خوراکی) تغییر دهد.

مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت گفت: این تغییر شیوه مصرف باعث کاهش احتمال مصرف بیش از حد (overdose)، هدایت مصرف‌کنندگان از بازار غیر قانونی به مواد قانونی، کاهش عواقب منفی استفاده از مواد مخدر مانند جنایت­های مرتبط با مواد مخدر، کاهش فحشا و در نتیجه آن شیوع کمتر HIV، هپاتیت، کنترل کامل رفتارهای پرخطر از طریق آموزش (روش‌های تزریق سالم و رفتار سالم جنسی)در جامعه می شود.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 106326
کلیدواژه