متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

24 مرداد 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عبدالمحمد محقق
پست مربوطه: معاون اجرایی معاونت بهداشت
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی


 
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون اجرایی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر حسن انجام امور در واحدهای اداری ومالی معاونت و همچنین دیگر واحد های زیر مجموعه از جمله تدارکات، پشتیبانی و انبار

۲- نظارت بر تهیه بودجه تفصیلی سالانه با مشارکت واحدهای ذیربط

۳- نظارت بر خرید، حفظ و توزیع اموال منقول و غیر منقول

۴- مدیریت تامین نیروی انسانی لازم در حوزه معاونت و تقسیم کار در حوزه سرپرستی

۵- برآورد و تهیه طرح توزیع منابع، اعم از مالی، تجهیزاتی، نیروی انسانی و دارو، برای اجرای برنامه های حوزه بهداشت در سطح استان

۶- ارائه راهکار به منظور کاهش هزینه ها و افزایش در آمدها با رعایت مصالح اداری

۷- تلاش در جهت تامین محیط مناسب اداری و رفاه کارکنان

۸- مشارکت فعال در امر نظارت، پایش و بازدید از واحد های تابعه
  • 1401/09/28
  • - تعداد بازدید: 54
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

افزایش موارد ابتلا به ویروس سنسیشیال تنفسی در کودکان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید19، با اشاره به افزایش موارد گزارش شده ابتلا به ویروس سنسیشیال تنفسی، از والدین خواست ضمن آگاهی از علایم ابتلا به این عفونت ویروسی، مراقبت های توصیه شده را جدی بگیرند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید19، با اشاره به افزایش موارد گزارش شده ابتلا به ویروس سنسیشیال تنفسی، از والدین خواست ضمن آگاهی از علایم ابتلا به این عفونت ویروسی، مراقبت های توصیه شده را جدی بگیرند.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید وحید حسینی» در نشست صبح امروز ستاد مدیریت کرونا در دانشگاه، گفت: بسیاری از متخصصان بیماری های عفونی بر این باور هستند که به دلیل رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله‌ گذاری فیزیکی در دوران همه گیری کووید19، شاهد کاهش موارد ابتلا به بیماری های تنفسی نظیر آنفلوآنزا بودیم؛ اما کاهش میزان رعایت این شیوه نامه های بهداشتی، بار دیگر با اوج گیری بیماری های تنفسی همراه بوده است.

او ویروس سنسیشیال تنفسی یا RSV را از جمله بیماری های تنفسی معرفی کرد که بیشتر در کودکان و نوزادان مشاهده می ‌شود و افزود: علایم ابتلا به این ویروس مانند عفونت های حاد تنفسی ویروسی دیگر است که به صورت تب، عطسه، سرفه خشک، گرفتگی و آبریزش بینی، بروز می یابد.

دکتر حسینی اظهار کرد: نوزادان نارس، نوزادانی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است و نوزادانی که مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی مادرزادی هستند، بیشتر در معرض ابتلا به عوارض جدی تر این ویروس قرار دارند.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس با اعلام اینکه این بیماری مانند سرماخوردگی، نیاز به درمان های حمایتی دارد، ادامه داد: خانواده ها در صورتی که علائم خطر شامل تب بالا، سرفه شدید، خس خس سینه، مشکل در تنفس یا تنفس سریع، تغییر رنگ پوست، بیحالی و اختلال در غذا خوردن مشاهده کردند بلافاصله به پزشک مراجعه کنند.

دکتر حسینی ضمن بیان این موضوع که رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و شست و شوی مداوم دست ها بهترین راه پیشگیری از ابتلا به اینگونه عفونت های تنفسی است، تاکید کرد: والدین در صورت ابتلای کودک به عفونت حاد تنفسی، کودک را از دیگر کودکان جدا کرده و از فرستادن او به مهدکودک و مدرسه خودداری کنند.

بررسی مصوبات نشست های پیشین، ارائه آخرین گزارش ها و آمارهای مربوط به کرونا در مناطق مختلف استان، روند اجرای واکسیناسیون در استان، وضعیت سلامت بیماران بستری در بخش های عادی و ویژه بیمارستان ها، آمار ورودی جدید بخش های کرونا در بیمارستان ها و مراکز درمانی استان و بررسی علت های جان باختن مبتلایان به کرونا طی روزهای اخیر، دیگر محورهای این نشست بود.

نشست صبح امروز ستاد مدیریت کرونا در دانشگاه، با حضور معاونان و مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در سالن نشست های معاونت بهداشت دانشگاه، برگزار شد./ا.کشاورزی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس
  • کد خبری : 71796
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید