متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

24 مرداد 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عبدالمحمد محقق
پست مربوطه: معاون اجرایی معاونت بهداشت
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی


 
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون اجرایی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر حسن انجام امور در واحدهای اداری ومالی معاونت و همچنین دیگر واحد های زیر مجموعه از جمله تدارکات، پشتیبانی و انبار

۲- نظارت بر تهیه بودجه تفصیلی سالانه با مشارکت واحدهای ذیربط

۳- نظارت بر خرید، حفظ و توزیع اموال منقول و غیر منقول

۴- مدیریت تامین نیروی انسانی لازم در حوزه معاونت و تقسیم کار در حوزه سرپرستی

۵- برآورد و تهیه طرح توزیع منابع، اعم از مالی، تجهیزاتی، نیروی انسانی و دارو، برای اجرای برنامه های حوزه بهداشت در سطح استان

۶- ارائه راهکار به منظور کاهش هزینه ها و افزایش در آمدها با رعایت مصالح اداری

۷- تلاش در جهت تامین محیط مناسب اداری و رفاه کارکنان

۸- مشارکت فعال در امر نظارت، پایش و بازدید از واحد های تابعه
لیست اخبار صفحه :23
ارتقای سطح سلامت بیماران مبتلا به فشارخون بالا با شناسایی و درمان در سنین پائین تر

ارتقای سطح سلامت بیماران مبتلا به فشارخون بالا با شناسایی و درمان در سنین پائین تر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با انتشار پیامی در آستانه بسیج ملی پیشگیری و کنترل فشار خون بالا و روز جهانی فشار خون، بر اهمیت تشخیص زودهنگام این بیماری تاکید کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، روز روابط عمومی و ارتباطات را تبریک گفتند

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، روز روابط عمومی و ارتباطات را تبریک گفتند

تحولات شگرف و خیره ‌کننده فناوری‌ های نوین عرصه ارتباطات و رشد چشمگیر تکنولوژی‌ های ارتباط جمعی در جهان کنونی باعث کوچک شدن مکان و نزدیکی انسان ‌ها به یکدیگر شده است و برخورداری از یک روابط عمومی پویا و کارآمد را یکی از شاخص ‌های مدیریت افکار در سازمان ‌ها کرده است.

با خدمات مرکز «بهارنکو» بیشتر آشنا شویم

با خدمات مرکز «بهارنکو» بیشتر آشنا شویم

در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص افزایش جمعیت و با عنایت به مفاد ماده قانونی 28 و 35 «قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» و با هدف آگاهی بخشی نسبت به وجوه مثبت و ارزشمند ازدواج به هنگام و آسان، تعداد فرزندان در خانواده و تقویت و حمایت از نقش های مادری، آثار منفی کم فرزندی، بی فرزندی در خانواده و کاهش رشد جمعیت در جامعه، مرکز تخصصی آموزش و مشاوره خانواده بهارنکو، با همکاری معاونت بهداشت و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، از اسفند سال 1389 تا کنون، آموزش و مشاوره هنگام ازدواج را در استان فارس، در قالب 6 ساعت و با سرفصل های مدیریت سلامت جنسی، حقوق و احکام خانواده، روانشناسی و مهارت های زندگی، اجرا کرده است.

اولویت در کنترل بیماری های واگیر و غیرواگیر، پیشگیری است

اولویت در کنترل بیماری های واگیر و غیرواگیر، پیشگیری است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به برنامه های سلامت محور آینده این معاونت، توجه به پیشگیری را اولویت کنترل بیماری های واگیر و غیرواگیر عنوان کرد.

سامانه تجویز و توزیع شیر مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ظرفیت اجرایی شدن در کشور را دارد

سامانه تجویز و توزیع شیر مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ظرفیت اجرایی شدن در کشور را دارد

به گفته رئیس اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سامانه تجویز و توزیع شیر مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز باعث رفع بسیاری از مشکلات مربوط به صدور کوپن می شود و این سامانه الگو، ظرفیت اجرا در کشور را داراست.

مراسم کوهپیمایی کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد

مراسم کوهپیمایی کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پنجمین روز از هفته ملی سلامت که با عنوان «نقش مردم، مسوولان و سمن ها در تولید پاک و مدیریت پسماندها» نامگذاری شده است، مراسم کوهپیمایی و پاکسازی محیط زیست، با حضور کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه در محل کوهستان دراک برگزار شد.

مدیریت پسماندهای شهری و روستایی

مدیریت پسماندهای شهری و روستایی

مواد زباله‌ای در نتیجه فعالیت و کار انسان تولید می‌شود. رشد جمعیت و افزایش استاندارد زندگی باعث افزایش کمیت این مواد می‌گردد. به عبارت دیگر زباله جزء جدایی ناپذیر از زندگی انسان است.

رهنمودهای غذایی ایران/بخش 3

رهنمودهای غذایی ایران/بخش 3

رهنمود های غذایی ایران به منظور اصلاح الگوی مصرف و مشکلات تغذیه ای رایج مردم تدوین شده است. در این مطلب در ادامه دو بخش گذشته، به پیام های کلیدی این رهنمود در ارتباط با مصرف قند و شکر، نمک، آب و نوشیدنی ها، نان و غلات و اصولی بهداشتی در آماده سازی و تهیه غذا اشاره شده است.