متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

  • 1401/05/18
  • - تعداد بازدید: 31
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آغاز اجرای پویش پیشگیری از حوادث ترافیکی در فارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از آغاز اجرای پویش پیشگیری از حوادث ترافیکی با محوریت طرح همیار-پزشک در سراسر استان فارس خبر داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از آغاز اجرای پویش پیشگیری از حوادث ترافیکی با محوریت طرح همیار-پزشک در سراسر استان فارس خبر داد.
 
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضائیان زاده» گفت: حوادث ترافیکی، نخستین علت مرگ در نوجوانان و جوانان 5 تا 29 سال است؛ هر 4 دقیقه یک کودک در معابر ترافیکی دنیا، دچار مرگ زودهنگام می‌ شود و تعداد بسیار بیشتری نیز آسیب می‌ بینند.
او افزود: این وقایع دردناک باعث غم و اندوه فراوان، همراه با فشار اقتصادی برای خانواده‌ ها و جوامع و هدر رفتن منابع با ارزش جوامع شده و هزینه های بسیاری را بر سیستم بهداشت و درمان کشور تحمیل می کند.
معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: استفاده از صندلی محافظ کودک، خطر آسیب جدی به کودکان 4 تا 7 ساله را تا 95 درصد کاهش می‌ دهد و می تواند دست کم 60 درصد از مرگ ‌ها را کاهش دهد.
دکتر رضائیان زاده با ابراز تاسف نسبت به اینکه هفت درصدیاز کل جانباختگان حوادث ترافیکی در ایران را کودکان تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: امیدواریم با ابلاغ اجرایی شدن قانون الزام به استفاده از صندلی کودک که در سال 1397 در لایحه اصلاح ماده 19 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی آورده شده است، شاهد کاهش این حوادث ناگوار باشیم.
او با تاکید بر این موضوع که نبستن کمربند ایمنی یکی از عوامل خطر بروز مصدومیت‌ های شدید و کشنده ناشی از وقوع حوادث ترافیکی است، گفت: استفاده از کمربند ایمنی، خطر مرگ و آسیب‌ های شدید بین رانندگان و سرنشینان جلوی وسایل نقلیه را بین 45 تا 50 درصد و برای سرنشینان عقب تا 25 درصد کاهش می‌ دهد.
این مقام مسوول در دانشگاه اظهار داشت: کارگروه سوانح و حوادث به عنوان یکی از کارگروه های تخصصی کمیته دانشگاهی بیماری های غیرواگیر با همکاری دستگاه های اجرایی در تلاش است تا با مداخلات لازم در راستای کاهش حوادث ترافیکی اقدام کند.
دکتر رضائیان زاده گفت: با توجه به نتایج ارزشمند به دست آمده در پویش پیشگیری از مرگ خاموش، با استفاده از ظرفیت دانش آموزان، پویش «پیشگیری از حوادث ترافیکی» با اجرای طرح همیار-پزشک و با تاکید بر ترویج استفاده از کمربند ایمنی و صندلی خودرو کودک، آغاز شده و تا پایان مهر 1401 ادامه دارد.
او اضافه کرد: در این پویش، دانش آموزان علاقه مند با استفاده از بستر فضای مجازی و همچنین نشست های حضوری، آموزش های لازم در خصوص راهکارهای پیشگیری از حوادث ترافیکی را فرا می گیرند و این اطلاعات را به اطرافیان خود منتقل می کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در پایان پویش به بهترین تولیدات، هدایایی به رسم یادبود اهدا می شود، ابراز امیدواری کرد تا با استفاده از توانایی دانش آموزان در اطلاع رسانی گسترده این پویش، شاهد ارتقای سطح آگاهی جامعه، تغییر نگرش و در نهایت تغییر رفتار ترافیکی جامعه و کاهش حوادث ناگوار ترافیکی و آسیب های آن باشیم./ابوذر کشاورزی
پایان خبر
  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 64785
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید