متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

  • 1399/07/08
  • - تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با تمام وجود از سلامت قلب خود مراقبت کنید

رییس گروه پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، یکی از اهداف 13 گانه سند ملی و استانی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر را کاهش 25 درصدی مرگ و میر زودرس ناشی از بیماری های قلبی عروقی دانست.

رییس گروه پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، یکی از اهداف 13 گانه سند ملی و استانی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر را کاهش 25 درصدی مرگ و میر زودرس ناشی از بیماری های قلبی عروقی دانست.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «فریبا مرادی» به مناسبت هشتم مهر برابر با روز جهانی قلب، گفت: بیماری های مزمن و غیرواگیر، اصلی ترین عوامل مرگ و میر و ناتوانی در دنیای امروز به شمار می رود. 

او با اعلام اینکه برآورد می شود که بیماری های غیرواگیر سالانه سبب نزدیک به 38 میلیون مرگ در دنیا می شوند که این رقم تا 74 درصد از کل مرگ های جهان را شامل می شود، افزود: در ایران نیز بیش از 76 درصد کل بار بیماری ها به بیماری های غیرواگیر اختصاص دارد که مهمترین آنها، بیماری های قلبی و عروقی، سرطان، بیماری های مزمن تنفسی و دیابت است.

دکتر مرادی با این هشدار که بیماری ‌های قلبی ‌عروقی مانند سکته قلبی، سکته مغزی و درگیری عروق محیطی، تهدیدی مهم برای جوامع انسانی به شمار می ‌آید، اضافه کرد: با تغییر شیوه زندگی می توان از ابتلا، عوارض و مرگ و میر به دلیل این بیماری ‌ها پیشگیری کرد.

او با بیان اینکه آگاهی از این عوامل، خطر و چگونگی کنترل آن ها، این فرصت را به وجود می آورد که بتوان از بروز این بیماری ها پیشگیری کرده و یا در صورت ابتلا از شدت آن کاست، تاکید کرد: شیوه زندگی سالم شامل تغذیه ‌سالم‌، افزایش‌ فعالیت‌ بدنی، قطع عادت های مضر مانند مصرف ‌دخانیات نظیر سیگار، پیپ و قلیان و نیز مصرف الکل است.

رییس گروه پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه روز جهانی و هفته ملی قلب را فرصتی مناسب برای همبستگی جامعه جهانی و ملی برای مبارزه علیه این بیماری ها و به تبع آن کاهش بار ناشی از آن ها عنوان کرد و گفت: یک بسیج جهانی در راستای آگاه سازی مردم سراسر دنیا در رابطه با چگونگی بروز بیماری های قلبی عروقی و نیز عوارض ناشی از آن ها شامل بیماری قلبی و سکته مغزی، آموزش افراد در خصوص کنترل عوامل خطر این بیماری ها لازم است و شعار روز جهانی سال جاری با عنوان «با تمام وجود از سلامت قلب خود مراقبت کنید»(Use Heart to Beat Cardiovascular Diseases ) نیز گواه اهمیت پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی است.

او توضیح داد: در بحران جهانی کووید، ضمن اجرای برنامه های آموزشی برای عموم مردم، باید توجه ویژه به آموزش پیشگیری از آلودگی با ویروس کرونا در بیماران مبتلا به بیماری های قلب و عروق، غربالگری کووید 19 در این بیماران، برنامه ریزی و فراخوان برای مراقبت های دوره ای آنها از سوی تیم سلامت با پیگیری و دقت بیشتری انجام شود./ا.کشاورزی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,آموزش همگانی
  • کد خبری : 30095
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید