متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

28 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

  • 1398/08/04
  • - تعداد بازدید: 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
24 مهر

روز جهانی غذا

در دهه های اخیر، رژیم و عادات غذایی افراد به طور چشمگیری تغییر یافته است و مردم جهان عمدتا از مصرف غذاهای تازه به خصوص مواد گیاهی و غنی از فیبر به سمت مصرف غذاهایی با کربوهیدرات تصفیه شده، قند و چربی و نمک زیاد، غذاهای فرآوری شده، گوشت و سایر محصولات با منبع حیوانی حرکت کرده اند، ترکیبی از رژیم های غذایی ناسالم و سبک زندگی بی تحرک باعث افزایش میزان چاقی در جهان شده است.

در دهه های اخیر، رژیم و عادات غذایی افراد به طور چشمگیری تغییر یافته است و مردم جهان عمدتا از مصرف غذاهای تازه به خصوص مواد گیاهی و غنی از فیبر به سمت مصرف غذاهایی با کربوهیدرات تصفیه شده، قند و چربی و نمک زیاد، غذاهای فرآوری شده، گوشت و سایر محصولات با منبع حیوانی حرکت کرده اند، ترکیبی از رژیم های غذایی ناسالم و سبک زندگی بی تحرک باعث افزایش میزان چاقی در جهان شده است.

نه تنها در کشورهای توسعه یافته، بلکه در کشورهای کم درآمد نیز مشکل گرسنگی و چاقی اغلب با هم وجود دارد.

به همین علت سالانه روز جهانی غذا در 24 مهر، با هدف حساس سازی و کسب حمایت سیاسی و اجتماعی برای برقراری امنیت غذا و تغذیه، تولید و دسترسی به غذای سالم و ایمن و کاهش سوء تغذیه و گرسنگی برگزار می شود.

برای دستیابی به جهانی بدون گرسنگی که از اهداف روز جهانی غذا نیز محسوب می شود، ضروریست امنیت غذایی و تغذیه سالم شناخته شود تا با ارتقای سواد و فرهنگ تغذیه ای به این مهم دست یابیم.

امنیت غذایی (food security)، دسترسی همه افراد جامعه در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن زندگی سالم و فعال تعریف می شود که با تعریف ایمنی تغذیه ای (پیروی از الگوی غذایی مطلوب و کافی) متفاوت است.

  • گروه خبری : مناسبت های بهداشتی
  • کد خبری : 11344
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید