متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

  • 1401/05/09
  • - تعداد بازدید: 19
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

مهم ترین اولویت های مجموعه سلامت فارس بررسی شد

اجلاس فصلی روسای شبکه های بهداشت و درمان استان فارس با ارائه مهم ترین اولویت های مجموعه سلامت استان در حوزه های مختلف، برگزار شد.

اجلاس فصلی روسای شبکه های بهداشت و درمان استان فارس با ارائه مهم ترین اولویت های مجموعه سلامت استان در حوزه های مختلف، برگزار شد.
 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در اجلاس فصلی روسای شبکه های بهداشت و درمان استان فارس که صبح امروز، پنجم تیر 1401 برگزار شد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاونان و مدیران ارشد دانشگاه به تبیین چالش ها و اولویت ها در حوزه سلامت شهرستان های استان پرداختند.

ضرورت تشکیل قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت در شبکه های بهداشت و درمان استان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست با اشاره به ویژگی ها و چالش های خدمت در حوزه سلامت شهرستان ها، تعامل بیشتر مسوولان شبکه های بهداشت و درمان استان با مجموعه ستاد دانشگاه و انجام بازدیدهای منظم از مجموعه تحت پوشش تا پایین ترین سطوح را موجب آشنایی با مشکلات موجود و شناسایی بهتر نیازهای مردم استان در حوزه سلامت استان دانست.

دکتر «عباس رضائیان زاده» با تاکید بر انجام مداخلات به موقع با هدف ارتقای شاخص های سلامت شهرستان ها، به بیان اولویت های مجموعه سلامت استان در حوزه بهداشت پرداخت که تلاش در زمینه تعالی سلامت و جوانی جمعیت بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری و با توجه به هرم سنی جمعیتی کشور، از مهم ترین این موارد بود.

معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل های لازم در این زمینه به سازمان ها، بر ضرورت تشکیل قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت در شهرستان های استان، متناظر با قرارگاه دانشگاهی و جدیت در پیگیری این امر تاکید کرد.

دکتر رضائیان زاده دیگر محور مورد تاکید مقام معظم رهبری در حوزه سلامت کشور را تقویت نظام شبکه ای برشمرد و ادامه داد: با توجه به صدور ابلاغ ها، باید کارگروه های مرتبط تشکیل و بر اساس برنامه عملیاتی تدوین شده، اقدام شود.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه حوادث ترافیکی به عنوان دومین علت مرگ در همه گروه های سنی و نخستین علت مرگ در نوجوانان و جوانان شناخته می شود، برنامه جامعه ایمن را یکی از الگوهای سازمان بهداشت جهانی برای کنترل و پیشگیری از حوادث عنوان کرد که بر همکاری های بین بخشی، مشارکت مردم و مسوولان محلی متکی است و باید با برنامه ریزی و جلب مشارکت های برون بخشی، به اهداف تعریف شده این برنامه دست یافت.

پایش منظم شاخص های سلامت شهرستان ها از سوی روسای شبکه های بهداشت و درمان استان، دیگر تاکید معاون بهداشت دانشگاه در این اجلاس فصلی بود.

تاکید بر اهتمام جدی در مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با بیان اولویت های دانشگاه در حوزه سلامت غذایی و دارویی استان، از پیشرفت مطلوب پروژه شهرک صنعتی دارویی دانشگاه در شهرستان بیضاء به عنوان زیرساختی مهم در توسعه صنعت دارویی استان خبر داد.

دکتر «محمدجواد راعی» با تاکید بر برخورد جدی و اهتمام ویژه در زمینه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور به دلیل ارتباط مستقیم با جان و سلامت مردم گفت: در 6 ماهه گذشته، 73 میلیارد تومان کالای قاچاق سلامت محور در استان کشف و ضبط شده ‌است.

 

او همچنین از پیگیری مسایل مربوط به توزیع برخی داروها و سرم ها خبر داد و گفت: در این زمینه پیگیری های لازم انجام شده و مسایل تا حدی مرتفع می شود.

به گفته معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز سامانه تجویز شیر مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همکاری مشترک معاونت بهداشت و معاونت غذا و دارو، در 26 شبکه بهداشت و درمان استان اجرایی شده است و با دستور وزیر بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شیراز مسوولیت اجرای این طرح را در تمام دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور بر عهده گرفته است.

پروژه‌های عمرانی دانشگاه با جدیت در حال پیگیری است

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز دیگر سخنران این اجلاس فصلی بود که با اشاره به جدیت در پیگیری پروژه‌های عمرانی دانشگاه گفت: با جذب اعتبارات لازم، به زودی بسیاری از پروژه های عمرانی مجموعه سلامت استان به بهره برداری می رسد.

دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» یکی از اولویت های وزارت بهداشت را تبدیل وضعیت نیروهای موجود عنوان کرد که زمینه کاهش هزینه های پرداخت اختصاصی را فراهم می سازد.

او در ادامه با اشاره به تلاش های انجام شده در زمینه توسعه سازمان و تحول اداری، از موفقیت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در کسب رتبه نخست کشور در این حوزه خبر داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با تاکید بر بررسی شاخص های ضریب اشغال تخت و وضعیت انبار شبکه‌های بهداشت و درمان استان از سوی روسای شبکه ها، خواستار انجام مداخلات کارشناسانه در این زمینه شد.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از صحبت های خود با تبیین اهمیت بودجه ریزی و اقدام بر اساس شرایط اعتباری دانشگاه، خواستار مدیریت صحیح مالی در شبکه های بهداشت و درمان استان شد.

دکتر هاشمی اصل همچنین شناسایی دقیق مخاطرات شهرستانی را از دیگر اولویت های روسای شبکه های بهداشت و درمان استان برشمرد و بر ضرورت انجام اقدامات پیشگیرانه تاکید کرد.

در حال حاضر 51 درصد خدمات درمانی در شهرستان ها ارائه می شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با اشاره به تلاش های انجام شده برای توانمندسازی مجموعه سلامت در شهرستان های استان فارس با حضور نیروهای متخصص و فراهم ساختن زیرساخت های لازم گفت: در حال حاضر 51 درصد خدمات درمانی در شهرستان ها ارائه می شود و شاهد کاهش مراجعه از شهرستان های استان به مرکز استان برای دریافت خدمات درمانی هستیم.

دکتر «مهرداد شریفی» افزود: برنامه ریزی لازم برای افزایش دسترسی مردم به خدمات تخصصی در شهرستان ها انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه از روسای شبکه های بهداشت و درمان استان خواست تا تمامی پرداخت ها بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه های ملی مرتبط صورت پذیرد.

دکتر شریفی در بخش دیگری از صحبت های خود به حادثه کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد اشاره کرده و با تقدیر از اقدام به موقع مجموعه سلامت شهرستان فیروزآباد در رسیدگی به مصدومان حادثه، بر ضرورت آمادگی شبکه های بهداشت و درمان استان در این زمینه با برگزاری مانورهای عملیاتی تاکید کرد.

اهمیت تلاش برای تحقق «جهاد تبیین» در حوزه سلامت استان

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این اجلاس فصلی با بیان اولویت های مجموعه سلامت استان در حوزه رسانه ای، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر موضوع «جهاد تبیین» به عنوان یک فریضه قطعی، از روسای شبکه های بهداشت و درمان استان به عنوان متولیان مجموعه سلامت فارس خواست تا در این زمینه مشارکت فعالانه ای داشته باشند.

مهندس «ابوذر پاریزی» بر ضرورت برقراری تعامل سازنده روسای شبکه های بهداشت و درمان استان با اصحاب رسانه در هر شهرستان تاکید کرد و خواستار انعکاس شایسته خدمات و دستاوردهای مجموعه سلامت در رسانه های شهرستان ها شد.

او در ادامه با بیان مهم ترین چالش های مسوولان روابط عمومی شبکه های بهداشت و درمان استان، تقویت جایگاه روابط عمومی در شبکه های بهداشت و درمان استان را موجب پیشبرد هرچه بهتر اهداف سازمانی عنوان کرد.

این اجلاس فصلی از ابتدای صبح امروز، پنجم تیر 1401 در مجتمع ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در حال برگزاری است و با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه می یابد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 64321
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید