متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

28 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

  • 1398/08/04
  • - تعداد بازدید: 9
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

همگام با پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان

مدیرگروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از تمامی بانوان 30 تا 69 ساله استان فارس خواست تا برای دریافت خدمات پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان، به پایگاه های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت در شهرها و خانه های بهداشت در روستاها مراجعه کنند.

همگام با پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان

مدیرگروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از تمامی بانوان 30 تا 69 ساله استان فارس خواست تا برای دریافت خدمات پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان، به پایگاه های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت در شهرها و خانه های بهداشت در روستاها مراجعه کنند.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «فریبا مرادی» گفت: پدیده های شهرنشینی و صنعتی شدن جوامع که با تغییرات وسیع در سبک زندگی همراه است، در کنار بهبود شاخص های بهداشتی که سبب افزایش میزان امید به زندگی شده، مهمترین عوامل افزایش بار بیماری های غیرواگیر بوده اند.

او با بیان اینکه بیماری های غیرواگیر، عامل بیش از 76 درصد کل بار بیماری ها در ایران است، افزود: پایه پیشگیری از بیماری های غیرواگیر، شناسایی عوامل خطر اولیه، پیشگیری و کنترل این عوامل است و سرطان ها از جمله بیماری های غیرواگیر هستند که هر ساله بر میزان بروز آن در کشور و دنیا افزوده می شود.

دکتر مرادی با این تاکید که سرطان پستان، یکی از سرطان های بسیار مهمی است که در صورت تشخیص به موقع و درمان اصولی در بیشتر موارد قابل درمان است، ادامه داد: سرطان پستان شایعترین سرطان در بانوان کشور و استان فارس است، همچنین سالانه بیش از 980 مورد جدید سرطان پستان در استان شناسایی و ثبت می شود.

مدیرگروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه اضافه کرد: میزان بروز استاندارد شده سنی آن، 38 و 44 صدم درصد در هزار نفر است و پیش بینی می شود طی سال های آینده نیز افزایش یابد.

او یادآور شد: با توجه به اینکه راه هایی برای تشخیص زودهنگام سرطان پستان وجود دارد، آگاهی از نشانه های زودهنگام این بیماری، آشنایی با روش های خودآزمایی پستان و انجام معاینه ها و بررسی های تشخیصی نظیر ماموگرافی و سونوگرافی، می تواند موجب کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان پستان شود.

دکتر مرادی بیان کرد: پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان در ماه اکتبر
برابر با ماه های مهر و آبان در سراسر جهان و همزمان در کشور با هدف کاهش بروز و مرگ و میر ناشی از سرطان پستان، فرصتی است تا با افزایش آگاهی مردم در خصوص سرطان، مراجعه به موقع برای اقدامات تشخیصی لازم، بتوان این بیماری را در مراحل اولیه تشخیص داده و درمان کرد.

او درباره چند محور برنامه پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان، طبق بسته های خدمتی ابلاغی از وزارت بهداشت با عنوان «مجموعه مداخله های اساسی بیماری های غیرواگیر در نظام مراقبت های بهداشتی اولیه» گفت: آموزش اصولی خودمراقبتی پیرامون پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان، فراخوان و ارزیابی بانوان 30 تا 69 سال، ارائه خدمت شامل گرفتن شرح حال، معاینه و ارجاع افراد پرخطر به سطوح تخصصی و پیگیری نتایج اقدامات تشخیصی از جمله این برنامه هاست.

مدیرگروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به بانوان 30 تا 69 سال ساکن استان فارس توصیه کرد: برای دریافت این خدمات به پایگاه های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت در شهرها و خانه های بهداشت در روستاها مراجعه کنند./103

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 11350
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید