01 آذر 1403

لیست اخبار صفحه :10
ارایه خدمات رایگان پیشگیری و کنترل بیماری ایدز در استان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد:

ارایه خدمات رایگان پیشگیری و کنترل بیماری ایدز در استان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به فعالیت مراکز مشاوره بیماری های رفتاری، بر اهمیت تشخیص زودرس HIV جهت درمان و پیشگیری از ورود به مرحله ایدز تاکید کرد. به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» گفت: اچ آی وی یک بیماری عفونی قابل کنترل است و در صورت تشخیص و درمان به موقع، فرد می تواند طول عمر طبیعی داشته باشد.

کسب تندیس نقره ای دانشگاه علوم پزشکی شیراز در اجرای قانون جوانی جمعیت
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد:

کسب تندیس نقره ای دانشگاه علوم پزشکی شیراز در اجرای قانون جوانی جمعیت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» با اشاره به کسب تندیس نقره ای و رتبه خیلی خوب دانشگاه در اجرای قانون جوانی جمعیت، این موفقیت را به اعضای قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه تبریک گفت. او ضمن تاکید بر اهمیت اجرای قانون جوانی جمعیت در گذر صحیح از پنجره فرصت جمعیتی، اقدامات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در موضوع جوانی جمعیت را باعث افتخار دانست و ابراز امیدواری کرد با ادامه این تلاش ها و خدمات صادقانه، شاهد تغییرات موثر در هرم جمعیتی استان و کشور باشیم.

توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری و بهبود کبد چرب

توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری و بهبود کبد چرب

بیماری کبد چرب یکی از شایع ترین علت های بروز مرگ و میر ناشی از بیماری های مزمن کبدی است. بیشترین شیوع این بیماری بین 40 تا 60 سالگی است. کبد چرب در اثر تجمع چربی به ویژه تری گلیسیرید در سلول های کبدی به میزان 5 -10 درصد وزن کبد ایجاد می شود. در صورت عدم درمان، این بیماری می تواند به سمت سیروز و سرطان سلول های کبدی منجر شود.

تحقق اهداف قانون جوانی جمعیت از اولویت های اصلی حوزه سلامت در سال جاری

تحقق اهداف قانون جوانی جمعیت از اولویت های اصلی حوزه سلامت در سال جاری

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به مناسبت هفته ملی سلامت با شعار «سلامت برای همه با پزشکی خانواده»، فعالیت ها، اقدامات و اولویت های دانشگاه در امر ارتقای سلامت جامعه را اعلام کرد.

تغذیه و سلامت دهان و دندان

تغذیه و سلامت دهان و دندان

قند و شکر اصلی ترین عوامل خطر پوسیدگی دندان است. کاهش مصرف شکر به عنوان بخشی از یک زندگی سالم سلامت دهان را ارتقاء داده و می تواند خطر بسیاری از بیماری های غیر مسری مانند دیابت و چاقی را کاهش دهد.