چاقی، آغاز راه ابتلا به بیماری های غیرواگیر است

امروزه چاقی به یک اپیدمی جهانی تبدیل گشته است و نرخ اضافه‌ وزن و چاقی در بزرگسالان و کودکان همچنان در حال افزایش است. چاقی به عنوان حالتی از تجمع غیر طبیعی یا بیش از حد بافت چربی تعریف می شود که خطراتی برای سلامتی به همراه دارد. در واقع چاقی یک بیماری چند علیتی است و اغلب مجموعه و ترکیبی از ژنتیک، متابولیسم، سبک زندگی و انتخاب های غذایی، فاکتورهای اقتصادی اجتماعی و علت های روانشناختی (افسردگی و اضطراب) در ایجاد آن دخیل است. همچنین برخی از بیماری های غدد درون ریز و برخی از داروها نیز می تواند منجر به افزایش وزن شود. اما به طور کلی علت اصلی چاقی و اضافه ورن، نداشتن تعادل بین مقدار کالری دریافت شده با کالری مصرف شده است.

پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت آغاز سیزدهمین بسیج ملی تغذیه سالم

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رییس مرکز بهداشت استان در پیامی، آغاز سیزدهمین بسیج ملی تغذیه سالم با شعار «حال خوب با وزن مناسب»، پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی را یکی از اولویت های نظام سلامت عنوان کرد.

بررسی ظرفیت ها و چالش های حوزه سلامت شهرستان خرامه با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

با هدف بررسی ظرفیت ها و چالش های حوزه سلامت شهرستان خرامه و ارائه راهکار مناسب برای رفع آن، نشست مشترکی با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، امام جمعه، فرماندار و مدیران ارشد شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرامه برگزار شد.

چگونه خانواده ها می توانند از فرزندان خود در برابر اعتیاد محافظت کنند؟

خانواده‏ سالم قادر است به نیازهای اعضای خود از جنبه‏ های مختلف پاسخ گوید، در چنین خانواده‏ هایی فضای مقتدرانه ‏ای وجود دارد، اما در عین اقتدار از انعطاف لازم برخوردار است، قبل از اینکه تصمیمی گرفته شود که بر تمامی اعضای خانواده تأثیر بگذارد، نظر دیگران هم شنیده می ‏شود و هر عضو فرصت دارد تا احساس خود را که برای تصمیم‏گیری تأثیرگذار است، بیان کند.

اهمیت هم افزایی بیش از پیش دستگاه های اجرایی برای اجرای هر چه بهتر قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست امروز قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه، بر هم افزایی بیش از پیش دستگاه های اجرایی برای اجرای هر چه بهتر قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تاکید کرد.