10 گام برای داشتن حال خوب، فکر خوب و رفتار خوب

سلامت روان یکی از مهمترین ابعاد سلامت عمومی در افراد به شمار می رود که نقش بسیار تعیین کننده ای در حیات فردی و اجتماعی افراد دارد. بنا بر تعریف سازمان بهداشت جهانی، منظور از سلامت روان چیزی فراتر از نبود اختلال روانی است. سلامت روان حالتی از رفاه است که افراد در بستر آن به رضایت از زندگی دست می یابند. اگر بخواهیم به طور خلاصه بگوییم، سلامت روان یعنی «حال خوب، فکر خوب و رفتار خوب»

چگونه دیگران را از فکر آسیب به خود بازداریم؟

این یک باور غلط است که فکر کنیم: «آدم‌هایی که در مورد خودکشی حرف می‌زنند، اغلب خودکشی نمی‌کنند»، بنابراین باید نشانه‌ها و کلماتی که راجع به خودکشی می‌شنویم را جدی بگیریم و به یاد داشته باشیم که فکر خودکشی موقتی است و بسیاری از افراد موقق جامعه هم در برهه ای از زندگی خود، به خودکشی فکر کرده اند؛ پس انتخاب یک راه حل دائمی برای یک مشکل موقتی انتخاب درستی نیست.

از چه سنی اجازه استفاده از اینترنت به فرزندان داده شود؟

با توجه به فراگیر بودن استفاده از وسایل الکترونیکی مانند رایانه و تلفن همراه و در دسترس بودن این وسایل در دنیای امروز، اغلب کودکان به محض اینکه راه می‌افتند و توانایی صحبت کردن را پیدا می‌کنند، استفاده از وسایل برایشان جذاب می‌شود. همچنین نیازهای آموزشی که امروزه با این وسایل برطرف می‌شود نیز، سن استفاده از این ابزارها را پایین می‌آورد.

تزریق هر 2 دو دوز واکسن برای تمام دانش آموزان و گذشت مدت زمان لازم

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، تزریق هر دو دوز واکسن برای تمام دانش آموزان به عنوان گروه هدف و گذشت مدت زمان لازم، شرط اصلی ستاد ملی مبارزه با کرونا برای بازگشایی مدارس به صورت حضوری است.

تزریق واکسن کرونا در فارس از سه میلیون و 780 هزار دوز عبور کرد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با بیان اینکه بیش از سه میلیون و 780 هزار دوز واکسن کرونا در فارس تزریق شده است، تازه ترین آمارهای کروناویروس در استان از ابتدای شیوع تاکنون را اعلام کرد.

تاکید معاون بهداشت دانشگاه بر اهمیت مشارکت تمام اقشار جامعه در اجرای برنامه واکسیناسیون علیه کروناویروس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در نشست صبح امروز ستاد مدیریت کرونا دانشگاه بر مشارکت تمام مردم استان در راستای اجرای کامل برنامه واکسیناسیون علیه کروناویروس، تاکید کرد.