لیست اخبار صفحه :38
مشاور و نماینده تام الاختیار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان منصوب شد

با حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضائیان زاده» به عنوان مشاور و نماینده تام الاختیار ایشان در امور شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان منصوب شد.

تاکید سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه بر انجام واکسیناسیون نوبت سوم سالمندان

به گفته سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز، با توجه به آغاز تزریق نوبت سوم واکسن کرونا در گروه های در معرض خطر، سالمندان برای دریافت واکسن نوبت سوم به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

آغاز پویش «حرف و گفت» برای داشتن جامعه ای سالم، پویا و بانشاط

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رییس مرکز بهداشت استان فارس به مناسبت آغاز پویش «حرف و گفت»، ساختن جامعه ‌ای سالم، پویا، پرنشاط و امن را نیازمند ایجاد تغییراتی در روش ‌ها و الگوهای فکری، ارتباطی و رفتاری در بین والدین، فرزندان و دیگر اعضای خانواده دانست.

با فوت 9 هم استانی دیگر بر اثر کروناویروس، شمار جانباختگان در فارس به 7188 نفر رسید!

معاون بهداشت دانشگاه، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز یکشنبه، سی ام آبان 1400، اعلام کرد و افزود: متاسفانه با جان باختن 9 هم استانی دیگر در اثر کروناویروس طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید 19 از ابتدای شیوع بیماری تا کنون به هفت هزار و 188 نفر رسید.

خودمراقبتی، کم هزینه ترین روش برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رییس مرکز بهداشت استان فارس به مناسبت گرامیداشت هفته جهانی خودمراقبتی، خودمراقبتی را کم هزینه ترین روش برای پیشگیری از ابتلا به کروناویروس عنوان کرد.