03 دی 1403

لیست اخبار صفحه :38
چگونه با مصرف کمتر نمک، سالم تر باشیم؟

چگونه با مصرف کمتر نمک، سالم تر باشیم؟

در شرایط همه گیری کرونا، تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از مهم ترین اولویت های سلامت فرد محسوب می شود و در این میان تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی است.

10 توصیه تغذیه ای موثر در کاهش مصرف قند و شکر برای زندگی سالم تر

10 توصیه تغذیه ای موثر در کاهش مصرف قند و شکر برای زندگی سالم تر

مصرف بی رویه قند و شکر به عنوان یکی از علت های ابتلا به چاقی و بیماری‌ دیابت شناخته می شود؛ بنابراین کاهش مصرف قند و شکر نخستین مرحله برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل است. در ادامه با ما همراه باشید تا با توصیه هایی کاربردی برای کاهش مصرف قند و شکر در برنامه غذایی روزانه آشنا شویم:

چرا خوردن صبحانه را باید جدی بگیریم؟/بخش 2

چرا خوردن صبحانه را باید جدی بگیریم؟/بخش 2

در بخش نخست این مطلب با ضرورت مصرف صبحانه به عنوان وعده مهم غذایی در طول روز آشنا شدیم و یافته های علمی در زمینه تاثیر خوردن صبحانه در کنترل اشتها بیان شد. در این بخش نیز با مواد غذایی پیشنهادی برای صبحانه آشنا می شویم.

12 توصیه تغذیه ای برای کاهش مصرف چربی

12 توصیه تغذیه ای برای کاهش مصرف چربی

تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی در بدن است. مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود و در شرایطی قرار داریم که موجب افزایش احتمال ابتلا به کرونا نیز می شود. وضعیت وزنی فرد نیز در ریسک ابتلا به کرونا دخیل است؛ افرادی که دچار چاقی هستند، نسبت به افراد با وزن مناسب، بیشتر مستعد ابتلا به کووید-19 و مرگ و میر ناشی از آن هستند. یکی از علت های ابتلا به چاقی، مصرف زیاد روغن و چربی ها است که در این مطلب با راهکارهای کاهش این گروه از مواد غذایی در برنامه روزانه آشنا می شویم:

توجه به مراقبت در برابر دیابت، بیش از همیشه اهمیت دارد

توجه به مراقبت در برابر دیابت، بیش از همیشه اهمیت دارد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان فارس، سرعت افزایش موارد ابتلا به دیابت در استان را بسیار نگران کننده دانست و تاکید کرد: توجه به مراقبت در برابر دیابت، بیش از همیشه اهمیت دارد.

توصیه های تغذیه ای پس از دریافت واکسن

توصیه های تغذیه ای پس از دریافت واکسن

از جمله راهکارهای کاهش عوارض احتمالی پس از دریافت واکسن، توجه به یک برنامه غذایی مناسب است که می تواند بروز علایم و عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون را به کمترین میزان کاهش داده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.

تصمیم گیری برای نحوه انجام معاینات و مراقبت های دوره ای دانشجویان جدید دانشگاه ها

تصمیم گیری برای نحوه انجام معاینات و مراقبت های دوره ای دانشجویان جدید دانشگاه ها

به گفته معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، حضور دانشجویان در دانشگاه ها و شرکت در کلاس های حضوری منوط به انجام واکسیناسیون کامل با تاکید بر تزریق نوبت سوم واکسن است.

نظارت بازرسان سلامت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی و حفاظتی در حوزه های برگزاری آزمون های مدارس فارس

نظارت بازرسان سلامت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی و حفاظتی در حوزه های برگزاری آزمون های مدارس فارس

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، کارشناسان سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و کارشناسان سلامت محیط شبکه های بهداشت و درمان استان، بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی در حوزه های برگزاری امتحانات مدارس استان نظارت می کنند.

مصرف چه مواد غذایی پس از دریافت واکسن مفید است؟

مصرف چه مواد غذایی پس از دریافت واکسن مفید است؟

با توجه به پوشش حداکثری واکسیناسیون در سراسر کشور و امکان بروز عوارض احتمالی ناشی از آن، آشنایی با راهکارهای تغذیه ای می تواند منجر به کاهش عوارض شود؛ اغلب عوارض ناشى از واکسن به طور معمول از 12 ساعت تا کمتر از 7 روز بعد از تزریق واکسن، به طور متغیر و خفیف در بعضی افراد ممکن است رخ دهد.