10 توصیه تغذیه ای موثر در کاهش مصرف قند و شکر برای زندگی سالم تر
مصرف بی رویه قند و شکر به عنوان یکی از علت های ابتلا به چاقی و بیماری دیابت شناخته می شود؛ بنابراین کاهش مصرف قند و شکر نخستین مرحله برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل است. در ادامه با ما همراه باشید تا با توصیه هایی کاربردی برای کاهش مصرف قند و شکر در برنامه غذایی روزانه آشنا شویم:
چرا خوردن صبحانه را باید جدی بگیریم؟/بخش 2
در بخش نخست این مطلب با ضرورت مصرف صبحانه به عنوان وعده مهم غذایی در طول روز آشنا شدیم و یافته های علمی در زمینه تاثیر خوردن صبحانه در کنترل اشتها بیان شد. در این بخش نیز با مواد غذایی پیشنهادی برای صبحانه آشنا می شویم.
12 توصیه تغذیه ای برای کاهش مصرف چربی
تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی در بدن است. مصرف زیاد قند، نمک و چربی موجب تضعیف سیستم ایمنی می شود و در شرایطی قرار داریم که موجب افزایش احتمال ابتلا به کرونا نیز می شود. وضعیت وزنی فرد نیز در ریسک ابتلا به کرونا دخیل است؛ افرادی که دچار چاقی هستند، نسبت به افراد با وزن مناسب، بیشتر مستعد ابتلا به کووید-19 و مرگ و میر ناشی از آن هستند. یکی از علت های ابتلا به چاقی، مصرف زیاد روغن و چربی ها است که در این مطلب با راهکارهای کاهش این گروه از مواد غذایی در برنامه روزانه آشنا می شویم:
چرا خوردن صبحانه را باید جدی بگیریم؟/بخش یک
پس از پایان خوابیدن و 8 تا 10 ساعت وقفه در سوخت رسانی بدن، صبحانه خوردن به عنوان عاملی برای تجدید قوا از اهمیت بالایی برخوردار است.
توجه به مراقبت در برابر دیابت، بیش از همیشه اهمیت دارد
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان فارس، سرعت افزایش موارد ابتلا به دیابت در استان را بسیار نگران کننده دانست و تاکید کرد: توجه به مراقبت در برابر دیابت، بیش از همیشه اهمیت دارد.
توصیه های تغذیه ای پس از دریافت واکسن
از جمله راهکارهای کاهش عوارض احتمالی پس از دریافت واکسن، توجه به یک برنامه غذایی مناسب است که می تواند بروز علایم و عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون را به کمترین میزان کاهش داده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
تصمیم گیری برای نحوه انجام معاینات و مراقبت های دوره ای دانشجویان جدید دانشگاه ها
به گفته معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، حضور دانشجویان در دانشگاه ها و شرکت در کلاس های حضوری منوط به انجام واکسیناسیون کامل با تاکید بر تزریق نوبت سوم واکسن است.
نظارت بازرسان سلامت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی و حفاظتی در حوزه های برگزاری آزمون های مدارس فارس
به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، کارشناسان سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و کارشناسان سلامت محیط شبکه های بهداشت و درمان استان، بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی در حوزه های برگزاری امتحانات مدارس استان نظارت می کنند.
مصرف چه مواد غذایی پس از دریافت واکسن مفید است؟
با توجه به پوشش حداکثری واکسیناسیون در سراسر کشور و امکان بروز عوارض احتمالی ناشی از آن، آشنایی با راهکارهای تغذیه ای می تواند منجر به کاهش عوارض شود؛ اغلب عوارض ناشى از واکسن به طور معمول از 12 ساعت تا کمتر از 7 روز بعد از تزریق واکسن، به طور متغیر و خفیف در بعضی افراد ممکن است رخ دهد.
12 راهکار تغذیه ای برای پیشگیری از اضافه وزن و کنترل آن/بخش نخست
تغذیه سالم، عاملی مهم و اساسی در حفظ و ارتقای سلامت و پیشگیری و کنترل بیماری ها است. اضافه وزن و چاقی می تواند اصلی ترین عامل خطر بسیاری از بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی عروقی، دیابت، مشکلات عضلانی اسکلتی و سرطان ها باشد. به مناسبت پویش ملی تغذیه که از پانزدهم تا سی ام دی در حال برگزاری است، با راهکارهای مهم تغذیه ای که به سلامت غذایی ما کمک می کند، آشنا می شویم.