تغییر ساعت کاری مراکز 16 ساعته تشخیص و درمان سرپایی کرونا در شیراز
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید19 از تغییر ساعت کاری مراکز 16 ساعته در شیراز خبر داد.
پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز ملی روانشناس و مشاور
در متن پیام دکتر «عباس رضاییان زاده»، معاون بهداشت دانشگاه آمده است:
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه منصوب شد
طی حکمی از سوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «فریبا مرادی» به عنوان رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیر واگیر منصوب شد.
پیام معاون بهداشت به مناسبت روز دندانپزشک
اهمیت و نقش سلامت دهان و دندان در حفظ و ارتقای سلامتی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری ها بر کسی پوشیده نیست و دندانپزشکان به عنوان یکی از اعضای تیم سلامت در بخش های پیشگیری و درمان بیماری های دهان و دندان، با آموزش روش های بهداشتی به افراد جامعه و ارائه خدمات ترمیمی، نقش پُررنگی در ارتقای سلامت جامعه دارند.
دسترسی بانوان به مراقبت های بهداشتی، تضمین کننده کاهش عوارض احتمالی بارداری و زایمان است
به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دسترسی بانوان به مراقبت های بهداشتی و درمانی با کیفیت مطلوب، تضمین کننده کاهش عوارض احتمالی در دوران بارداری و زایمان است.
والدین اهمیت رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مدارس را جدی بگیرند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از خانواده ها خواست به دلیل بازگشایی حضوری مدارس، شیوه نامه های بهداشتی را به فرزندان خود بیاموزند و بر رعایت آن بیش از پیش تاکید کنند.
مشاوره ژنتیک، بهترین راه برای پیشگیری از تولد بیمار هموفیلی است
هفدهم آوریل، مصادف با بیست و هشتم فروردین به عنوان روز جهانی هموفیلی نامگذاری شده است. هموفیلی یک کلمه یونانی است که از ترکیب دو کلمه «همو» به معنی خون و «فیلیا» به معنی دوست داشتن تشکیل شده است. این نامگذاری یک استعاره زیبا از نیاز این بیماران به خون است.
پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ارسال پیامی، سی ام فروردین، روز علوم آزمایشگاهی را گرامی داشت.
مسمومیت های غذایی، خطری که در روز طبیعت افزایش می یابد
مسمومیت غذایی به مجموعه اختلالاتی گفته می شود که در نتیجه خوردن غذاهای فاسدی که به میکروب ها یا مواد شیمیایی آلوده هستند، در بدن به وجود می آید.
با روش های صحیح سالم سازی سبزی ها آشنا شویم
سبزی یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی محسوب می شود که ممکن است در مزرعه، با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و دیگر آلاینده ها آغشته شود، بنابراین به سادگی می تواند باعث بیماری در انسان شود.