03 دی 1403

  • 1401/05/12
  • - تعداد بازدید: 77
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تغذیه با شیر مادر، یکی از بهترین سرمایه گذاری ها در سلامت جهانی

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، تغذیه با شیر مادر را یکی از بهترین سرمایه گذاری ها در سلامت جهانی عنوان کرد.

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، تغذیه با شیر مادر را یکی از بهترین سرمایه گذاری ها در سلامت جهانی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه با اشاره به هفته جهانی شیر مادر که از دهم تا شانزدهم مرداد گرامی داشته می شود، گفت: کودکان ارزشمندترین دارایی انسان و سرمایه های هر کشور محسوب می شوند و برخورداری آنان از شرایطی که بتوانند در تمام مراحل زندگی توان بالقوه خود را به توان بالفعل تبدیل کنند، حقی طبیعی و لازمه توسعه پایدار است.

دکتر «عبدالرسول همتی» آغوش گرم و پر محبت و تغذیه با شیر مادر را نخستین گامی دانست که مادر برای مراقبت از کودک و بنا نهادن اساس تندرستی و رشد و تکامل جسمی، روانی و عاطفی او بر می دارد و افزود: این یک حق برای مادر و کودک محسوب می شود؛ شیر مادر به عنوان اکسیری بی نظیر و بدون جانشین برای تغذیه شیرخواران در جهان شناخته شده است که حتی در سلامت مادران نیز نقش مهمی ایفا می کند.

او با بیان اینکه یکم تا هفتم آگوست مصادف با دهم تا شانزدهم مرداد به نام هفته جهانی شیر مادر نامگذاری شده و در کشورهای مختلف گرامی داشته می شود، تاکید کرد: هدف از نامگذاری این هفته تشویق مادران به تغذیه فرزندان خود با شیر، این موهبت الهی است و هفته جهانی تغذیه با شیر مادر فرصتی برای خانواده ها و مردم است تا از مزایای تغذیه زودهنگام و انحصاری با شیر مادر بیشتر آگاه شوند.  

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: اهمیت تغذیه با شیر مادر از نظر داشتن موارد پروتئینی و ویتامینی بسیار بیش از سایر غذاها برای نوزادان توصیه شده و در بسیاری از روایت های دین اسلام و متون فقهی، مدت آن حدود دو سال عنوان شده است.  

دکتر همتی با تاکید بر اینکه تغذیه با شیر مادر زیربنای سلامت و بقای زنان و کودکان و پایه و اساس توسعه و آینده کشور است، گفت: هفته جهانی شیر مادر  در سال 2022 میلادی با شعار «قدمی به جلو برای تغذیه شیرخوار با شیرمادر؛ آموزش و حمایت»، بر آموزش مادران شیرده تاکید دارد و می توان گفت حمایت از مادر در برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر، امری حیاتی برای یک جهان پایدارتر است.  

او توسعه ارتباطات در عصر جدید را توصیه و رویکرد شعار سال جاری دانست که از طریق هر کانال ارتباطی ممکن، آموزش، اطلاع رسانی و آگاه سازی تمام مردم در خصوص اهمیت ترویج تغذیه با شیر مادر و مزایایی که برای مادر و نوزاد دارد، به اشتراک گذاشته شود.

به مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی شیراز دستیابی به اهداف جهانی تغذیه با شیر مادر در سال 2022 میلادی از طریق توانمندسازی و افزایش ظرفیت همه افراد موثر در حیطه بهداشت و درمان و جامعه پیگیری می شود و گفت: از جمله این افراد موثر می توان به مشاوران شیردهی، گروه های حامی تغذیه با شیر مادر، کارکنان بهداشتی، ماماهای همراه و محلی، پزشکان، ماماها، پرستاران، متخصصان زنان، کودکان و تغذیه، روحانیون، دانشگاهیان، خانواده، رسانه، جوانان و سیاستگذاران و مدیران در سیستم های سلامت بهداشت و درمان اشاره کرد؛ در همین زمینه لازم است دولت و تصمیم گیرندگان نسبت به سرمایه گذاری در آموزش، پشتیبانی و حمایت برای تغذیه با شیر مادر اقدام کنند.

دکتر همتی تاکید کرد: همه با هم می توانیم از تغذیه با شیر مادر به عنوان بخشی مهمی از تغذیه خوب، امنیت غذایی و کاهش فقر دفاع کنیم و یادمان باشد که تغذیه با شیر مادر یکی از بهترین سرمایه گذاری ها در سلامت جهانی به شمار می رود./ابوذر کشاورزی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 64591
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید