لیست اخبار صفحه :33
افزایش دسترسی مردم فارس به واکسن کرونا با فعال شدن واحد واکسیناسیون مراکز خدمات جامع سلامت

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز گفت: در راستای تسهیل دسترسی مردم به مراکز واکسیناسیون علیه کووید 19، مراکز خدمات جامع سلامت به چرخه واکسیناسیون کرونا افزوده شدند.

کدام باورهای غلط، مانع ایمنی جامعه در برابر کرونا می شود؟

از زمان آغاز واکسیناسیون کرونا در کشورهای مختلف و به دلیل سطح فراگیری این بیماری در دنیا، مخالفت هایی از سوی افراد مختلف با دیدگاه های متفاوت مطرح شده است. به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی که امسال با تاکید بر اهمیت مشارکت مردان در واکسیناسیون کرونا گرامی داشته می شود، در این مطلب برخی از این باورهای غلط را با هم مرور می کنیم:

خطر آغاز موج سویه امیکرون در استان فارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به افزایش قابل توجه مراجعه به مراکز منتخب تشخیص و درمان سرپایی کرونا، نسبت به خطر آغاز موج سویه امیکرون در استان هشدار داد.

روند رو به رشد دیابت را جدی بگیریم

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، میزان ابتلا به دیابت در استان، طی پنج سال، چهار و نیم درصد افزایش یافته است.