مبتلایان به فاویسم از مصرف کدام مواد غذایی پرهیز کنند؟

بیماری فاویسم (نقص آنزیم گلوکز 6 فسفات دهیدروژناز یا به اختصارPD6G) شایع ترین بیماری نقص آنزیمی در جهان است که از هزاران سال پیش ابتلا به آن در یونان قدیم گزارش شده است. در بخش نخست این مطلب، با بیماری فاویسم، انواع این بیماری و نشانه های بالینی ابتلا به فاویسم آشنا شدیم. در ادامه نیز با مواد غذایی که بیماران مبتلا به فاویسم باید از مصرف آنها پرهیز کنند، آشنا می شویم.

بیماری فاویسم چه نشانه هایی دارد؟/ بخش یک

ارائه خدمات شنوایی سنجی نوزادان در 25 مرکز دانشگاه علوم پزشکی شیراز

به گفته مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، 25 مرکز شنوایی سنجی نوزادان در مراکز خدمات جامع سلامت شیراز و مراکز بهداشت شهرستان ها، از ابتدای سال 1399 راه اندازی و در حال ارائه خدمت هستند.