• 1401/07/24

مصوبات اجلاس روسای شبکه های بهداشت و درمان استان فارس بررسی شد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از پیگیری مصوبات اجلاس روسای شبکه های بهداشت و درمان استان در حوزه های مرتبط با معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» در نشستی که با حضور مدیران ارشد معاونت بهداشت و معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و همچنین نمایندگان روسای شبکه های بهداشت و درمان استان برگزار شد، گفت: برنامه ریزی لازم برای ادامه این نشست ها با دیگر معاونت های دانشگاه نیز انجام شده است.

او هدف از برگزاری این نشست ها را بررسی روند تحقق مصوبات اجلاس فصلی روسای شبکه های بهداشت و درمان استان عنوان کرد و با اشاره به مصوبات اجلاس فصل بهار، افزود: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت تقویت نظام شبکه و برنامه ریزی های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امیدواریم در آینده نزدیک، تحولی عظیم را در زمینه زیرساخت ها و نیروی انسانی شاهد باشد.

مشاور رییس دانشگاه در امور شبکه ها افزود: با برگزاری نشست های مختلف با حضور استاندار فارس و رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هماهنگی لازم برای توسعه اقدامات عمرانی در حوزه بهداشت و با مشارکت و کمک های خیرین، انجام شده است.

دکتر «عبدالحسین فرح بخش» مشاور معاونت توسعه مدیریت و منابع؛ «سید علیرضا دشتی» معاون مدیر امور مالی؛ «علیرضا اکبری» سرپرست امور مالی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ دکتر «کامران مهدوی» رییس شبکه بهداشتی، درمانی، آموزشی شهرستان آباده؛ دکتر «مسعود جوکار» رییس شبکه بهداشت و درمان اقلید؛ دکتر «داور آل داود» رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز؛ «علی سمتی» کارشناس مسوول امور فنی و دفتر امور شبکه های معاونت بهداشت و «ارمغان ترنجی» کارشناس دفتر امور شبکه های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دیگر افراد حاضر در این نشست بودند./ ا.کشاورزی