• 1399/03/17
به همت معاونت بهداشت دانشگاه انجام شد:

اجرای روش PMR برای بیماران دارای علائم اضطراب و استرس بالای ناشی از کووید 19

به گفته سرپرست مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نخستین جلسه استفاده از روش PMR یا آرامبخشی پیشرونده عضلانی برای بیماران دارای علائم اضطراب و استرس بالای ناشی از کروناویروس اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «فریبا رضایی» افزود: در روش PMR یاProgressive Muscle Relaxation  فرد می ‌تواند با انقباض و رها کردن عضلات و بر مبنای ایجاد تمایز بین این دو احساس، ضمن از بین بردن انقباض ‌های عضلانی آرامش عمیقی را تجربه کند.

او ادامه داد: در نخستین جلسه درمان فشرده سه هفته ای ذهن آگاهی با روش PMR یا آرامبخشی پیشرونده عضلانی به صورت وب کنفرانس و با تدریس دکتر «مسعود فضیلت پور» استاد بخش روان شناسی دانشگاه شیراز برگزار شد.

سرپرست مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه بیان کرد: جلسات درمانی به مدت چهار ساعت، به مدت سه هفته و آنلاین و به صورت گروهی و حداکثر 12 نفره برگزار می شود./105