• 1399/02/03
در بازدید معاون بهداشت دانشگاه از مرکز بهداشت شهدای والفجر انجام شد:

ارزیابی اقدامات تیم واکنش سریع در مقابله با مبتلایان کروناویروس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با هدف پیگیری و نظارت بر اقدامات و روند ارائه خدمات از تیم واکنش سریع مرکز بهداشت شهدای والفجر بازدید کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با هدف پیگیری و نظارت بر اقدامات و روند ارائه خدمات از تیم واکنش سریع مرکز بهداشت شهدای والفجر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر «عبدالرسول همتی» پس از بررسی و بازدید از تیم واکنش سریع، از روند ارائه خدمت به بیماران و خانواده فرد مبتلا به کرونا ویروس ابراز رضایت کرد و خواستار سرعت بخشی بیشتر امور مرتبط با این تیم شد.

رییس مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: تیم واکنش سریع کنترل بیماری کووید19 متشکل از کارشناسان واحد بهداشت محیط و مبارزه با بیماری های واگیر در مرکز بهداشت شهدای والفجر، آماده ارایه خدمات به هموطنان است.

دکتر«احمد رضازاده» افزود: این تیم با مراجعه به درب منازل بیماران کرونا مثبت، بسته بهداشتی حاوی تراکت و بروشورهای آموزشی، محلول شستشوی دست و محلول ضد عفونی کننده سطوح، دستکش و کیسه دفن بهداشتی زباله را در اختیار آنان قرار می دهند./105