• 1400/03/17

با جانباختن 6 هم استانی دیگر، مجموع جانباختگان ناشی از کرونا در فارس به 4625 نفر رسید!

معاون بهداشت دانشگاه، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز یکشنبه شانزدهم خرداد 1400، اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» با اعلام آخرین آمارهای مربوط به کروناویروس در استان فارس گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، 918 هزار و 678 تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده که با بررسی نمونه های انجام شده، 264 هزار و 622 بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است؛ همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، 105 هزار و 862 مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد 15 هزار و 947 بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، 280 هزار و 569 بیمار مبتلا به کووید 19 در استان فارس شناسایی شده است.

او مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم که هم اکنون در بیمارستان های استان بستری هستند را نیز هزار و 90 نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، 170 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.

دکتر همتی در ادامه با اعلام جان باختن 6 هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید 19 از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را چهار هزار و 625 نفر اعلام کرد.

معاون بهداشت دانشگاه همچنین از بهبودی 256 هزار و 757 نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

او با این توصیه که مردم در روزهای تعطیل، بیشتر از خود و اطرافیان مراقبت کرده و از حضور در دورهمی های خانوادگی پرهیز کنند، بر رعایت جدی تر اصول بهداشتی نظیر استفاده مداوم از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی از دیگران و ضدعفونی و شستشوی مرتب دستها نیز تاکید کرد./103