• 1398/11/08

بازدید معاون بهداشت دانشگاه از بیمارستان آنکولوژی امیر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در هفته پویش ملی مبارزه با سرطان، از بیمارستان آنکولوژی امیر بازدید کرد.

بازدید معاون بهداشت دانشگاه از بیمارستان آنکولوژی امیر؛
تاکید بر کاهش خطر ابتلا به سرطان با آگاهی بخشی عمومی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آنکولوژی امیر، دکتر «عبدالرسول همتی» با تاکید بر اهمیت نقش پیشگیری از سرطان، گفت: سالانه هفت هزار و 700 مورد در استان فارس به سرطان مبتلا می شوند که آموزش جامع و گسترده عموم مردم در مورد رعایت اصول پیشگیری، می تواند آمار ابتلا به این بیماری را در سطح استان و کشور کاهش دهد.
او پویش ملی مبارزه با سرطان را فرصت مناسبی دانست تا با مشارکت همه مراکز درمانی به آگاهی بخشی مردم در زمینه شناسایی عوامل خطر پرداخته شود.

دکتر همتی با عیادت از بیماران مبتلا به سرطان و ابراز همدردی و دلجویی از بیماران، برای همکاری پیرامون تامین خدمات مشاوره ای و روانشناسی، تغذیه و بهداشت محیط، اعلام آمادگی کرد./103

• کد خبری : 19126