• 1399/06/16

بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز همزمان با هفته دولت و در حاشیه آیین بهره برداری از مرکز خدمات جامع سلامت شهر مهر، از بخش های مختلف شبکه بهداشت و درمان این شهرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر، رییس شبکه گفت: دکتر «عبدالرسول همتی» پس از همراهی با استاندار فارس در آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت شهر مهر، با حضور در واحدهای ستاد شبکه بهداشت و درمان، نحوه ارایه خدمات سلامت در این مجموعه را ارزیابی و بر تلاش برای بهبود ارایه خدمات به مردم تاکید کرد.

«سید حسن خلیلی» افزود: معاون بهداشت و دبیر ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ضمن پایش خدمات ارایه شده در مرکز منتخب تشخیص و درمان سرپایی کووید19 شهر مهر، به مناسبت روز داروساز از مدیر غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان و یکی از داروسازان بخش خصوصی به نمایندگی از داروسازان شهرستان مهر، قدردانی کرد./102