• 1401/10/24

بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از مرکز خدمات جامع سلامت «آسمان»

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت آسمان شهرستان شیراز، روند ارایه خدمات در این مرکز را بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» گفت: با توجه به پایان قرارداد برون سپاری مرکز خدمات جامع سلامت آسمان و غیرفعال شدن این مرکز و در راستای استمرار دسترسی مردم به خدمات حوزه بهداشت، مرکز خدمات جامع سلامت آسمان در ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت «میرزایی» جانمایی و فعالیت خود را آغاز کرده است.

او افزود: در این بازدید روند ارایه خدمات در این مرکز و راهکارهای تسهیل دسترسی مردم به خدمات بهداشتی موردنیاز، ارزیابی شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: در راستای تسهیل دسترسی مردم به خدمات بهداشتی موردنیاز، در آینده نزدیک یک پایگاه سلامت در منطقه معالی آباد به صورت خرید خدمت راه اندازی و شهروندان در صورت نیاز به خدمات تخصصی تر به مرکز خدمات جامع سلامت آسمان ارجاع می شوند.

دکتر «کمال فخرپور» رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز را در این بازدید همراهی می کرد./ابوذر کشاورزی