• 1400/06/20

بستری 324 بیمار مبتلا به کروناویروس با وضعیت وخیم در بیمارستان های فارس

معاون بهداشت دانشگاه، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز جمعه نوزدهم شهریور 1400، اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» با اعلام آخرین آمارهای مربوط به کروناویروس در استان فارس گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، یک میلیون و 281 هزار و 821 تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده که با بررسی نمونه های انجام شده، 387 هزار و 300 بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است؛ همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، 170 هزار و 943 مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد 37 هزار و 181 بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، 424 هزار و 481 بیمار مبتلا به کووید 19 در استان فارس شناسایی شده است.

او با اشاره به بستری 352 بیمار جدید طی 24 ساعت گذشته از افزایش مجموع بیماران بستری مثبت و مشکوک دارای علایم به 3 هزار و 252 نفر در بیمارستان های استان خبر داد و افزود: از این تعداد، 324 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.

دکتر همتی در ادامه با اعلام جان باختن 25 هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید 19 از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را 6 هزار و 397 نفر اعلام کرد.

معاون بهداشت دانشگاه همچنین از بهبودی 373 هزار و 372 نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

او از مردم خواست تا با رعایت فاصله فیزیکی با دیگران، استفاده مداوم از ماسک، عدم حضور در دورهمی‌های خانوادگی، امکان شلوغ و پر تردد و تزریق به موقع واکسن کرونا در مراکز واکسیناسیون، از انتشار بیماری کووید19 جلوگیری کنند./103