• 1399/02/08

بهره برداری از اتاق استراحت ویژه کارکنان آزمایشگاه کرونا ویروس با حضور معاون بهداشت دانشگاه

در راستای ارتقای عملکرد آزمایشگاه و رضایتمندی کارکنان، اتاق استراحت آزمایشگاه کرونا ویروس با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جمعی از مسوولان ارشد دانشگاه به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای والفجر، دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: نیروهای آزمایشگاه از سربازان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند که توانستند با مهارت بالا در تشخیص بیماری، آمار مرگ و میر را کاهش دهند.

رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر در خصوص راه‌اندازی و تجهیز اتاق استراحت ویژه کارکنان آزمایشگاه در مرکز بهداشت شهدای والفجر اظهار کرد: در راستای ارتقای عملکرد آزمایشگاه و رضایت‌مندی کارکنان، دو اقامتگاه به مساحت 50 مترمربع واقع در طبقه اول ساختمان مرکز بهداشت شهدای والفجر برای آقایان و بانوان مورد بهره‌برداری قرار گرفت که شامل پنج تخت و تجهیزات کامل و سرویس بهداشتی مجزا است.

دکتر «احمد رضازاده» هدف از راه‌اندازی این واحد را ایجاد محیطی آرام و قابل احترام برای کارکنان حاضر در نوبت های کاری آزمایشگاه کرونا ویروس عنوان کرد که به صورت شبانه روزی در حال انجام وظیفه هستند.

او اضافه کرد: راه‌اندازی این دو  اتاق استراحت در مرکز بهداشت با اعتباری بالغ بر 900 میلیون ریال و با حمایت های مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز آماده سازی، تجهیز و به بهره برداری رسید./105