• 1398/11/14

خودمراقبتی، مهمترین راه جلوگیری از ابتلا به کرونا ویروس جدید

معاون بهداشت دانشگاه در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان فارس از غربالگری تمامی مسافران فرودگاه شهید آیت الله دستغیب به کمک تب سنج لیزری خبر داد و گفت: در صورت شناسایی موارد مشکوک، اقدامات موردنیاز انجام می شود.

معاون بهداشت دانشگاه در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان فارس تاکید کرد؛
خودمراقبتی، مهمترین راه جلوگیری از ابتلا به کرونا ویروس جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» تهیه 15 هزار نسخه بروشور آموزشی به سه زبان فارسی، انگلیسی و چینی با محتوای اقدامات پیشگیرانه و خودمراقبتی برای توزیع بین مسافران فرودگاه را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد.

او افزود: در این زمینه همچنین ضمن تهیه و ارسال شیوه نامه تشخیص، درمان و مراقبت بیماری کرونا ویروس جدید 2019 میلادی به مراکز بهداشتی و درمانی استان، کار بازنگری سطح مراقبت ها در پایگاه مراقبت مرزی انجام شده است.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: برگزاری کلاس های توجیهی آموزشی کارکنان و نیروهای پلیس فرودگاه شیراز با موضوع «شناسایی طغیان کرونا ویروس جدید»، تهیه لیست پیگیری مسافران، اختصاص سه تخت ایزوله فشار منفی در بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) و برگزاری نشست آموزشی خودمراقبتی ویژه کارکنان چینی صنایع آلومینیوم شهرستان لامرد، از دیگر اقدامات معاونت بهداشت دانشگاه در این زمینه بوده است.

دکتر همتی، خودمراقبتی را عامل مهم پیشگیری در برابر درمان این ویروس برشمرد و از تمامی ارگان ها برای اطلاع رسانی جمعی در این زمینه دعوت به همکاری کرد./103

• کد خبری : 19304