• 1399/03/19

شناسایی 110 مورد جدید ابتلا به کروناویروس در استان فارس و افزایش مبتلایان به 6647 نفر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی 110 مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس در استان فارس خبر داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی 110 مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس در استان فارس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: از هزار و 249 نمونه ارسالی به آزمایشگاه های تشخیصی کووید19 استان، 110 نمونه مثبت اعلام شد که با افزوده شدن این موارد جدید، آمار کنونی استان فارس به 6 هزار و 647 نفر رسیده است.

این مقام مسوول در دانشگاه اظهار کرد: از 110 مورد جدید در استان، شیراز 56 مورد؛ کوه چنار 7 مورد؛ لامرد 4 مورد؛ داراب 3 مورد؛ آباده، زرقان و خرامه هر کدام یک مورد را شامل می شود و مابقی موارد به دیگر دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی استان اختصاص دارد.

دکتر همتی گفت: هم اکنون 207 بیمار مبتلا به کروناویروس در بخش های عمومی و 32 بیمار مبتلا به کووید19 در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های سطح استان بستری هستند.

معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه متاسفانه در 24 ساعت گذشته یک مورد فوتی ناشی از ابتلا به کروناویروس در استان گزارش شده است، افزود: از شیوع ویروس کرونا تا کنون در استان، 114 نفر جان خود را به دلیل ابتلا به بیماری کووید19 از دست داده اند.

دکتر همتی اظهار کرد: تاکنون پنج هزار و 815 نفر از مبتلایان بستری شده در بیمارستان و ایزوله خانگی، سلامتی خود را به دست آورده و بهبود یافتند.

معاون بهداشت دانشگاه تاکید کرد: از مجموع 6 هزار و 647 نفر مبتلا به کروناویروس در استان فارس، 8درصد را کارکنان بهداشتی درمانی تشکیل می دهند، بنابراین بیاییم با رعایت فاصله در روابط اجتماعی، استفاده از ماسک و پرهیز از ترددهای غیرضروری، خادمان سلامت را در خدمت بیشتر به بیماران یاری کنیم./105