• 1399/02/30

شناسایی 94 مورد جدید ابتلا به کروناویروس در استان فارس و افزایش مبتلایان به 5094 نفر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی 94 مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس در استان فارس خبر داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی 94 مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس در استان فارس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: از هزار و 687 نمونه ارسالی به آزمایشگاه های تشخیص کووید19 استان، 94 نمونه مثبت اعلام شد که با افزوده شدن این موارد جدید، آمار کنونی استان فارس به پنج هزار و 94 نفر رسیده است.

این مقام مسوول در دانشگاه اظهار کرد: از 94 مورد جدید در استان، شیراز 36 مورد؛ مرودشت 10 مورد؛ داراب 6 مورد؛ سروستان 3 مورد؛ کوار، کازرون و ممسنی هر کدام 2 مورد؛ خرم بید، کوه چنار و زرقان هر کدام یک مورد را شامل می شود و مابقی موارد مربوط به دیگر دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی استان اختصاص دارد.

او افزود: متاسفانه در 24 ساعت گذشته 2 نفر در استان بر اثر ابتلا به کروناویروس فوت کردند که مجموع جانباختگان بر اثر ابتلا به بیماری کووید19 در استان به 102 نفر رسیده است.

دکتر همتی اظهار کرد: تاکنون چهار هزار و 196 نفر از مبتلایان بستری شده در بیمارستان و ایزوله خانگی، سلامتی خود را به دست آوردند و بهبود یافتند.

معاون بهداشت دانشگاه توصیه کرد: برای غلبه بر بیماری کووید19، رعایت فاصله در روابط اجتماعی، استفاده از ماسک و پرهیز از ترددهای غیرضرور، الزامی است./105