لیست اخبار صفحه :49
افزایش مراجعه بیماران به مراکز 16 ساعته/ وضعیت وخیم 170 بیمار کووید_19 در بخش های ICU بیمارستان های فارس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با بیان آخرین وضعیت کرونا ویروس در استان فارس از ابتدای شیوع تا امروز سیزدهم تیر، وضعیت 170 بیمار را وخیم اعلام کرد.

بستری 1292 بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم کروناویروس در بیمارستان های استان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اعلام آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس تا امروز، یازدهم تیر 1400، از بستری هزار و 292 بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم کرونا در بیمارستان های استان خبر داد.

با بیماری PKU بیشتر آشنا شویم!

«فنیل­آلانین» یک اسید­آمینه ضروری برای بدن انسان است، کمبود آنزیم «فنیل­آلانین‌ هیدورکسیلاز» یا «کوفاکتور» آن در بیماران مبتلا به «فنیل کتون آوری»، موجب تجمع «فنیل­آلانین» و «متابولیت» های آن در بدن می­ شود.