• 1400/01/24

فعالیت و ساعات کار مراکز منتخب 16 ساعته در فارس افزایش یافت

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با اشاره به افزایش قابل توجه میزان مراجعه به مراکز 16 ساعته تشخیص و درمان سرپایی کرونا، از افزایش فعالیت و ساعت کار این مراکز در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» با اشاره به تصمیم گیری ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا مبنی بر توسعه فعالیت این مراکز، گفت: در پی هماهنگی صورت گرفته با مراکز بهداشت شهدای انقلاب و شهدای والفجر شیراز، ساعت کاری واحد منتخب حضرت ابوالفضل (ع)، واحد منتخب حضرت فاطمه الزهرا (س)، واحد منتخب توحید، واحد منتخب بوستان، واحد منتخب حافظ ( صدرا)، واحد منتخب شهید سلطانی، واحد منتخب شقایق و واحد منتخب گل سرخ به ساعت هشت صبح تا 22 شب افزایش یافته است.

او با اشاره به فعالیت 46 مرکز 16 ساعته تشخیص و درمان سرپائی کرونا در استان فارس، از عموم مردم استان خواست تا در صورت دارا بودن علایم ابتلا به کرونا، تماس خود را تا حد ممکن با اطرافیان کاهش داده و پیش از هر اقدامی، به این مراکز مراجعه کنند.

برای دسترسی به نام، نشانی و ساعت کار مراکز منتخب 16 ساعته تشخیص و درمان سرپایی کرونا استان، اینجا کلیک کنید./101