• 1400/06/27

مجموع مبتلایان به کروناویروس در فارس به 432170 نفر رسید

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مجموع مبتلایان به کروناویروس در فارس از ابتدای شیوع تاکنون، به 432 هزار و 170 نفر رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» اظهار کرد: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، یک میلیون و 305 هزار و 949 تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده که با بررسی نمونه های انجام شده، 393 هزار و 333 بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است؛ همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، 177 هزار و 21 مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد 38 هزار و 837 بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، 432 هزار و 170 بیمار مبتلا به کووید 19 در استان فارس شناسایی شده است.

او مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم که هم اکنون در بیمارستان های استان بستری هستند را دو هزار و 905 نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، 294 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.

این مقام مسوول در دانشگاه همچنین از بهبودی 380 هزار و 258 نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

دکتر همتی با ابراز تاسف از جان باختن 21 هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید 19 از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را 6 هزار و 513 اعلام کرد.

معاون بهداشت دانشگاه تاکید کرد: استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، شست و شوی مرتب دست ها، پرهیز از ترددهای غیرضرور و دوری از دورهمی های خانوادگی، تنها راه پیشگیری از ابتلا به کروناویروس است./105