• 1401/05/09

مراسم کوهپیمایی کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پنجمین روز از هفته ملی سلامت که با عنوان «نقش مردم، مسوولان و سمن ها در تولید پاک و مدیریت پسماندها» نامگذاری شده است، مراسم کوهپیمایی و پاکسازی محیط زیست، با حضور کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه در محل کوهستان دراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» با حضور در مراسم کوهپیمایی و پاکسازی محیط زیست با مشارکت کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه در کوهستان دراک، گفت: بهره‌گیری روزافزون از منابع طبیعی و تبدیل انرژی، بر ابعاد و پیچیدگی تولید زباله افزوده است.

او افزود: امروزه دفع غیرمنطقی زباله، اختلالات زیادی بر اکوسیستم‌های طبیعی دنیا و کشورها وارد کرده که متأسفانه زیان‌های اقتصادی و بهداشتی فراوانی را در پی داشته است؛ پس شایسته است برای حفظ محیط زیست و کاهش آسیب های اقتصادی، گام‌های اساسی در این زمینه برداشته شود.

دکتر رضائیان زاده ادامه داد: نامگذاری پنجمین روز از هفته ملی سلامت با عنوان «نقش مردم، مسوولان و سمن ها در تولید پاک و مدیریت پسماندها»، تاکیدی بر چالش پسماندها و اهمیت این موضوع است.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: هفته ملی سلامت فرصت مناسبی است تا با توجه به چالش های حوزه سلامت و انجام اقدامات ترویجی، آگاهی و توجه لازم را در عموم مردم ایجاد کنیم.

او ضمن قدردانی از کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه که در این برنامه حضور یافته و تلاش برای پاکسازی محیط زیست، ابراز امیدواری کرد تا شاهد تداوم برگزاری این برنامه با مشارکت دیگر ارگان ها و سمن ها باشیم./ا.کشاورزی