05 دی 1403

  • 1403/02/01
  • - تعداد بازدید: 627
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت آغاز هفته ملی سلامت بیان کرد؛

مردمی سازی سلامت، گامی به سوی جامعه‌ای سالم‌تر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز مردمی سازی سلامت را به معنای توانمندسازی افراد و جوامع برای ارتقای سلامت خود و دیگران از طریق اقدامات پیشگیرانه، مراقبت‌های بهداشتی و درمانی و ایجاد محیط‌های سالم دانست.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشت درمانی شیراز دکتر «عباس رضاییان زاده» با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در زمینه توجه به سرمایه مردمی به عنوان دریای بی پایان توانمندی و ایثار و لزوم توجه به بهداشت گفت: مردمی سازی سلامت یک ضرورت انکارناپذیر برای ارتقای سلامت جامعه و دستیابی به توسعه پایدار است و با مشارکت فعال مردم در برنامه‌های سلامت، می‌توان به جامعه‌ای سالم‌تر، عادلانه‌تر و پویاتر دست یافت.

معاون بهداشت دانشگاه  علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه سلامت به عنوان یکی از مولفه های اصلی در توسعه جوامع بشری و از مهمترین وظایف حاکمیت، همواره ارزشمند است، ادامه داد: تقویت و ارتقای سلامت موجب رشد و بالندگی جامعه در ابعاد مختلف می شود.

او بر مشارکت و همکاری همه جانبه مردم و تمامی دستگاه ها و سازمان های در هفته ملی سلامت تاکید کرد و سلامتی را یکی از محورهای توسعه پایدار دانست.

دکتر رضاییان زاده ادامه داد: مردمی سازی سلامت می ‌تواند به گسترش خدمات بهداشتی و درمانی به مناطق محروم و کم برخوردار، همچنین افزایش دسترسی اقشار آسیب ‌پذیر جامعه به این خدمات یاری رساند.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: مشارکت مردم در برنامه‌های سلامت، حس تعلق و مسوولیت آنها را در قبال سلامت خود و جامعه افزایش می ‌دهد و منجر به افزایش رضایت آنها از خدمات ارائه شده می ‌شود.

دکتر رضاییان زاده ضمن تبریک هفته سلامت از تمامی کارکنان بهداشت که همواره با تلاش بی ‌وقفه در راستای سلامت جامعه می کوشند، قدردانی کرد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,مناسبت های بهداشتی
  • کد خبری : 99630
کلیدواژه