• 1400/08/25

نشست بررسی راهکارها و رفع چالش های قانونی نظام مراقبت خودکشی با همکاری قوه قضاییه

مدیر سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از برگزاری نشست بررسی راهکارهای ارتقای نظام مراقبت خودکشی، با حضور معاون دادستان دادگستری فارس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، «فریبا رضایی» با اعلام این خبر گفت: همکاری و تعامل بین سازمانی، مهمترین عامل در دسترسی به اهداف برنامه پیشگیری از خودکشی است و در این میان، قوه قضاییه در تسهیل فرآیند نظام مراقبت خودکشی و رفع چالش‏ های پیش روی این حوزه، نقش بسیار پررنگ و چشمگیری دارد.

او با بیان اینکه بستری به موقع بیماران اورژانس روانپزشکی، نقش مهمی در پیشگیری از اقدام و موارد منجر به فوت خودکشی دارد، ابراز امیدواری کرد که با تفویض اختیار قانونی بستری بیماران اورژانس روانپزشکی به پزشکان معالج و دریافت مجوز از پزشکی قانونی برای بستری بیمارانی که از دریافت خدمات درمانی خودداری می کنند، این روند تسهیل شود.

رضایی با تاکید بر رسالت بزرگ رسانه ها در پیشگیری از خودکشی و تاثیر مخرب بازتاب اخبار خودکشی در رسانه ها و فضای مجازی، تعیین حدود قانونی برای انتشار اخبار خودکشی در جامعه را بسیار با اهمیت دانست.

مدیر سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه گفت: تامین امنیت کارشناسان سلامت روان در حین ارائه خدمت، صدور مجوز بازرسی به دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت قانونی بر ممنوعیت توزیع قرص برنج و ضرورت درمان بیماران بی سرپرست مبتلا به اختلالات روانپزشکی، از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود که مورد تبادل نظر قرار گرفت./ا.کشاورزی