• 1399/08/04
به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد؛

وبینار آموزشی «سلامت مادران باردار در همه گیری کرونا» ویژه پزشکان خانواده و مراقبان سلامت

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ضمن قدردانی از تلاش شبانه روزی و از خودگذشتگی پزشکان خانواده و مراقبان سلامت در راستای خدمات رسانی طی بحران همه گیری بیماری کرونا از برگزاری وبینار آموزشی سلامت مادران ویژه این گروه از مدافعان سلامت در مواجهه با بیماری کووید 19، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: نقش موثر و بی بدیل پزشک خانواده و مراقب سلامت در حفظ و ارتقای سلامت مادران، بر هیچ کس پوشیده نیست.

او با بیان اینکه مهمترین وظیفه در شناسایی و غربالگری مادران باردار بر عهده پزشکان خانواده و مراقبان سلامت بوده است، افزود: غربالگری بیماری کووید-19 در مادران باردار از سوی مراقبان سلامت در دو مرحله و به صورت کامل انجام شده و غربالگری مادران مبتلای دارای علامت، بدون علامت، مشکوک، محتمل و مثبت از سوی پزشکان خانواده با توصیه و پیگیری برای رعایت اصول قرنطینه خانگی و پس از ترخیص از بیمارستان انجام شده است و تمامی این مادران باردار، سلامتی خود را باز یافته اند.

دکتر همتی ادامه داد: با توجه به نوپدیدی بیماری کووید-19 در صورت دستیابی به هرگونه اطلاعات جدید در مورد این ویروس، براساس آخرین دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تمامی اقدامات موردنیاز برای بانوان باردار از سوی پزشکان و مراقبان سلامت پیگیری و اجرا می شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه، در همین راستا و با هدف به روزرسانی دانش پزشکان خانواده و مراقبان سلامت، حفظ یکپارچگی در عملکرد و دستیابی به اهداف اصلی برنامه ها، به همت گروه سلامت مادران معاونت بهداشت، وبینار پنج روزه آموزشی با حضور دکتر «حمیرا وفایی» رئیس بخش پریناتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، برگزار شد و طی آن هزار و یکصد پزشک و مراقب سلامت، دوره های آموزشی موردنظر را گذراندند.

او با اشاره به اینکه در حال حاضر، موردی از مرگ و میر در جمعیت بانوان باردار بر اثر ابتلا به بیماری کووید-19 در استان فارس گزارش نشده است، تلاش خستگی ناپذیر و توانمندی پزشکان خانواده و مراقبان سلامت را در تامین سلامت مادران باردار و نوزادان، طی همه گیری بیماری کووید-19 بسیار ارزشمند برشمرد./ا.کشاورزی

• گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس