• 1400/09/13

پیام تسلیت سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت درگذشت پرستار مرکز شبانه روزی بالاده

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با ارسال پیامی، ضایعه درگذشت «فرشته شهریاری» پرستار مرکز شبانه روزی بالاده در سانحه واژگونی و آتش سوزی خودروی آمبولانس را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام دکتر «عباس رضائیان زاده» آمده است:

إنّا للّه وإنّـا إلیْه راجعون

کلّ منْ علیها فان و یبقی وجْه ربّک ذوالجلال والاکرام

مرگ پیش از آنکه پایانی باشد بر زندگی این جهان، آغازی است و تذکری که همه بدانیم این دنیای فانی را قدر و منزلتی ابدی نیست.

درگذشت همکار ارجمند مرحومه شادروان «فرشته شهریاری» از نیروهای ساعی و متعهد دانشگاه، پس از چندین روز بستری و تحمل آلام سوختگی؛ باعث تأثر و تأسف شد.

بی شک، فقدان هر یک از نیروهای ایثارگر حوزه بهداشت، لطمه ای جبران ناپذیر به ارائه خدمات سلامت وارد خواهد نمود.

اینجانب درگذشت این همکار گرانقدر را به خانواده آن مرحومه، جامعه بهداشت و درمان کشور، همکاران دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه و شبکه بهداشت و درمان کازرون تسلیت عرض کرده و از درگاه خداوند برای آن مرحومه، غفران واسعه الهی و برای بازماندگان، صبر جمیل مسالت می ‌نمایم.

دکتر عباس رضائیان زاده

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و مرکز بهداشت استان فارس