• 1399/03/06

پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت عید سعید فطر

بخوان! به شکرانه توحید. بخوان! به شکرانه این عید!

بخوان، به پاس سرافرازی ‏ات در بندگی و خاکساری حضرت حق (جلّ جلاله)، بخوان:

اللّهمّ اهْل الْکبریآء و الْعظمة، و اهْل الْجود و الْجبروت،...

الهی! ای عظمت بی ‏‌پایان و ای دارنده هر دو جهان! ای ذات بی‏‌ مثال سخاوت!

ای کمال بی‏ زوال قدرت! ای بخشنده ‏ترینی که معنای بخششی!

و ای آمرزنده ‏‌ای که پدیدآورنده تقوایی!

أسْئلک بحقّ هذا الْیوم الّذی جعلْته للْمسْلمین عیدا؛

از تو می ‏‌خواهیم به حق این روز مبارک، که برای دل ‏‌های مؤمن، عید قرار داده‌‏ ای:

درود و سپاسمان را نثار پیامبر عشق و رحمت، حضرت ختمی مرتبت، محمّد صلی ‏‌الله‏‌ علیه ‏‌و ‏‌آله‏‌ و سلم و اهل بیت طاهرینش علیه ‌السلام نمایی!

عید فطر ضیافتی است برای پایان میهمانی رمضان؛ عید فطر قبولی انفاق های به قصد قربت است؛ عید فطر پایان نامه دوره ایثار و گذشت است. فطر شادی و دست افشانی بر رفتن رمضان نیست، بر آمدن روز نو، روزی نو و انسانی نو است. خداوندا تو را شاکریم که یک ماه میهمان تو بودیم و این اجازه را به ما دادی تا سحرها عاشقانه با تو سخن بگوییم و درد دلمان را با تو بگوییم و اکنون روز اول شوال را بر ما عید گرداندی.

به همین‌ مناسبت بر خود لازم می دانم حلول عید سعید فطر را به همه هم استانی های شریف و علی الخصوص کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز تبریک عرض نموده، استمرار خالصانه بندگی پروردگار متعال و مهربانی و همدردی با بندگان را برایتان مسئلت نمایم.

دلتنگیم که در عید فطر امسال مهمانی ناخوانده شکوه و عظمت برگزاری نماز عید فطر را تحت الشعاع قرار داد و بنا به تصمیم ستاد کشوری کرونا، نماز عید بندگی امسال نه در مصلاها و اماکن اجتماعی بزرگ مثل سال های گذشته داشتیم، بلکه در مساجد محلات و با رعایت دستورالعمل ‌های بهداشتی برگزار می گردد یا مردم در منازل خود نماز را بخوانند.

با امید به اینکه با تلاش همه و همیاری مردم عزیز، نماز عید بندگی سال بعد را با شکوه تر از همیشه و درکنار هم به جای آوریم.

دکتر عبدالرسول همتی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز