• 1401/06/05

پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز داروساز

یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

در متن پیام دکتر «عباس رضائیان زاده» معاون بهداشت دانشگاه به این مناسبت نیز آمده است:

یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

پنجم شهریور مصادف با زادروز محمد زکریای رازی روز داروساز نامیده شده است. روزی برای قدردانی از نقش حیاتی و بی ‌بدیل‌ جامعه داروسازان کشور در زنجیره خدمات سلامت.

این روز فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت جامعه پرتلاش و توانمند داروسازان کشور در تکمیل چرخه تأمین سلامت است.

همگان بر این مهم توافق دارند که علم داروسازی یکی از پیشرفته ترین و کاربردی ترین علوم پایه در کشور ماست که دستاوردهای آن به طور مستقیم در سلامت افراد جامعه موثر می باشد. در واقع هر لحظه که نیازمندی در بستر بیماری خود، به نیت برخورداری از شفای الهی دارو دریافت می‌نماید، دست مهربان داروسازانی که در عرصه داروسازی مشغول خدمت شبانه ‌روزی می‌باشند را لمس می ‌نماید.

با این امید که ادامه دهنده راه بزرگان این عرصه باشید و با هم‌افزایی علم و تجربه، بتوانید گام‌های بلندتری در حوزه دارو سازی بردارید، مجدد این روز را به جامعه داروسازان کشور و به خصوص اساتید داروسازی و داروسازان دانشگاه علوم پزشکی شیراز تبریک گفته و آرزوی سلامتی، افزایش طول عمر با عزت و سلامتی و توفیقات علمی برایشان دارم.

دکتر عباس رضائیان زاده

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رییس مرکز بهداشت استان