کارشناسان تغذیه، پیشرو در مسیر ارتقای سلامت مردم استان
به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، کارشناسان تغذیه، در مسیر دستیابی به سلامت مردم با تمام قدرت و توان، انگیزه و شور کامل، هر روز گام های موثرتری بر می دارند.
به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، کارشناسان تغذیه، در مسیر دستیابی به سلامت مردم با تمام قدرت و توان، انگیزه و شور کامل، هر روز گام های موثرتری بر می دارند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: با آغاز طرح تحول در نظام سلامت و به کارگیری کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت، بستری فراهم شد تا با استفاده از دانش، توان و پشتکار کارشناسان تغذیه گامی مؤثر در مسیر ارتقای سلامت تغذیه ای عموم مردم برداشته شود.
او افزود: با توجه به روند رو به افزایش شیوع بیماری های غیرواگیر در کشور، نقش مؤثر تغذیه سالم در پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی، دیابت، بیماری های قلبی و عروقی، پرفشاری خون و موارد مشابه از اهمیت بیشتری برخوردار شده است.
دکتر همتی اضافه کرد: در راستای ارتقای آگاهی تغذیه ای عموم مردم، نشست های آموزشی متعددی از سوی کارشناسان تغذیه برای گروه های سنی مختلف به ویژه گروه های آسیب پذیر، پرسنل سیستم بهداشت، کارکنان اداره ها و ارگان ها به صورت مستمر برگزار می شود که با توجه به شیوع بیماری کووید- 19، با استفاده از فضای مجازی آموزش ها به صورت غیرحضوری انجام می شود.
او با اعلام اینکه از ابتدای سال 99 تا کنون، 5270 نشست آموزشی برای 175هزار نفر برگزار شده است، تهیه و نشر 1617 مقاله و مطلب آموزشی تغذیه، ضبط و پخش 49 برنامه رادیویی و مصاحبه آموزشی از طریق رسانه ها، تهیه و تدوین 821 بسته آموزشی با موضوع های متعدد در خصوص تغذیه سالم به ویژه نقش تغذیه در پیشگیری، بهبودی و گذراندن دوران نقاهت بیماری کووید- 19 را از دیگر اقدامات مؤثر کارشناسان تغذیه شاغل در سیستم بهداشت عنوان کرد.
این مقام مسوول در دانشگاه ادامه داد: کارشناسان تغذیه همگام با آموزش های گسترده، 135هزار و 820 نفر از گروه های هدف دارای اندیکاسیون ارجاع و همچنین بیماران مبتلا به بیماری کووید- 19 را به صورت تلفنی و از طریق سامانه 4030 و حضوری مورد مشاوره تغذیه قرار داده اند.
دکتر همتی پیگیری مستمر افراد مشاوره شده به منظور اطمینان از بهبودی آنان را نشان دهنده تعهد کاری این فعالان سیستم سلامت دانست و اظهار کرد: کارشناسان تغذیه همزمان با شیوع بیماری کووید- 19 به منظور کاهش شیوع سوء تغذیه گروه های آسیب پذیر، سعی در جلب مشارکت خیرین و توزیع سبدهای غذایی حمایتی داشته اند.
او افزود: انجام مراقبت های تغذیه ای گروه های سنی مختلف، شناسایی مشکلات تغذیه ای جمعیت تحت پوشش، طرحی و تدوین مداخلات لازم به منظور ارتقای وضعیت موجود از دیگر فعالیت های کارشناسان تغذیه است.
این مقام مسوول در دانشگاه در پایان اشاره کرد: کارشناسان تغذیه دانشگاه در این مسیر ثابت قدم هستند و همچنان گام های خود را هر روزه قوی تر و مستحکم تر از پیش بر می دارند تا بتوانند کمکی به بهبود سلامت تغذیه ای هم استانی های خود داشته باشند./ا.کشاورزی
پایان خبر
نظر دهید