به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛
کارگاه آموزشی ویژه پزشکان عمومی درمانگر هپاتیت «C» برگزار شد
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت شناسایی و درمان زودهنگام هپاتیت «C» در نیل به هدف حذف هپاتیت، از برگزاری کارگاه آموزشی با حضور پزشکان عمومی درمانگر هپاتیت «C» خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمدرضا کریمی» با اشاره به تعهد کشور به حذف هپاتیت C تا سال 1410، افزود: اقدامات نظاممند وزارت بهداشت شامل واکسیناسیون، غربالگری فعال در مراکز نگهداری افراد پرخطر، و درمان رایگان بیماران از مهمترین استراتژیهای دستیابی به این هدف است.
او تاکید کرد: با توجه به عدم وجود واکسیناسیون هپاتیت «C»، در حال حاضر موثرترین راه برای حذف این بیماری شناسایی و درمان زودهنگام بیماران مبتلا به این عفونت است.
در ادامه مسوول برنامه هپاتیت معاونت بهداشت دانشگاه گفت: با توجه به وجود کیت های تشخیص سریع دارای حساسیت و ویژگی بالا، برنامه ریزی انجام شده برای انجام غربالگری در گروههای پرخطر و بیبضاعت و وجود داروهای موثر رایگان، هدف حذف بیماری هپاتیت قابل دستیابی است.
مهندس «ابوذر کشاورزی» افزود: با توجه به اخذ تاییدیه صلاحیت فنی آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشت دانشگاه در تشخیص مولکولی هپاتیت C به روش PCR، پیگیری های لازم برای تامین دستگاه PCR برای سنجش اثربخشی درمان بیماران در حال انجام است.
او ادامه داد: انتظار می رود با برگزاری این کارگاه آموزشی و تسهیل دسترسی بیماران شناسایی شده به فرآیند درمان، شاهد افزایش موارد تکمیل درمان و ارتقاء سطح سلامت جامعه باشیم.
پایان خبر
نظر دهید