• 1398/07/02

کسب رتبه عالی آزمایشگاه مرجع منطقه ‌ای سل فارس در برنامه مهارت آزمایی خارجی در سال 2019

آزمایشگاه مرجع منطقه‌ ای سل فارس، در برنامه مهارت آزمایی خارجی سال 2019 میلادی، موفق به کسب رتبه عالی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون بهداشت دانشگاه با اعلام این خبر گفت: آزمایشگاه مرجع منطقه ای سل شیراز که فعالیت خود را از سال 1391 آغاز کرده، در مدت فعالیت خود بارها موفق به کسب موفقیت های ملی و بین المللی شده است.

دکتر «عبدالرسول همتی» افزود: این آزمایشگاه در برنامه مهارت آزمایی خارجی سال 2019 میلادی که با همکاری آزمایشگاه مرجع فراملی سوئد و با عنوان «سنجش مهارت تعیین حساسیت میکروبی نسبت به داروهای خط اول درمان بیماری سل» انجام شد، با پاسخدهی صحیح و کامل به تمامی نمونه ها، موفق به کسب رتبه عالی شد.

او ادامه داد: آزمایشگاه مرجع منطقه ای سل استان فارس، تحت نظارت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، خدماتی شامل آزمایش اسمیر مستقیم، کشت، آنتی بیوگرام و آزمایش های مولکولار را به مردم استان فارس و استان های همجوار به صورت رایگان ارایه می دهد./105