متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

28 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
لیست اخبار صفحه :111
همگام با پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان

همگام با پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان

مدیرگروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از تمامی بانوان 30 تا 69 ساله استان فارس خواست تا برای دریافت خدمات پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان، به پایگاه های سلامت و مراکز خدمات جامع سلامت در شهرها و خانه های بهداشت در روستاها مراجعه کنند.

همراه با پویش ملی سرطان پستان/ بخش7

همراه با پویش ملی سرطان پستان/ بخش7

پویش ملی سرطان سینه، از نهم مهر، در سراسر کشور آغاز شده و به مدت یک ماه، با اجرای برنامه های آموزشی و ارائه خدمات غربالگری، ادامه دارد.

همراه با پویش ملی سرطان پستان/ بخش 6

همراه با پویش ملی سرطان پستان/ بخش 6

پویش ملی سرطان سینه، از نهم مهر، در سراسر کشور آغاز شده و به مدت یک ماه، با اجرای برنامه های آموزشی و ارائه خدمات غربالگری، ادامه دارد.

همراه با پویش ملی سرطان پستان/ بخش 5

همراه با پویش ملی سرطان پستان/ بخش 5

پویش ملی سرطان سینه، از نهم مهر، در سراسر کشور آغاز شده و به مدت یک ماه، با اجرای برنامه های آموزشی و ارائه خدمات غربالگری، ادامه دارد.

روز جهانی غذا
24 مهر

روز جهانی غذا

در دهه های اخیر، رژیم و عادات غذایی افراد به طور چشمگیری تغییر یافته است و مردم جهان عمدتا از مصرف غذاهای تازه به خصوص مواد گیاهی و غنی از فیبر به سمت مصرف غذاهایی با کربوهیدرات تصفیه شده، قند و چربی و نمک زیاد، غذاهای فرآوری شده، گوشت و سایر محصولات با منبع حیوانی حرکت کرده اند، ترکیبی از رژیم های غذایی ناسالم و سبک زندگی بی تحرک باعث افزایش میزان چاقی در جهان شده است.