متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1400/10/12
  • - تعداد بازدید: 25
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

35 درصد جمعیت بالای 18 سال استان مبتلا به فشارخون بالا هستند

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست کارگروه استانی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر، ابتلای بیش از یک سوم جمعیت بالای 18 سال استان به فشارخون بالا را یک هشدار جدی دانست.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست کارگروه استانی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر، ابتلای بیش از یک سوم جمعیت بالای 18 سال استان به فشارخون بالا را یک هشدار جدی دانست.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضائیان زاده» در این نشست که با حضور نمایندگان سازمان های مرتبط برگزار شد، گفت: طی حدود دو سال اخیر و در دوران همه گیری کرونا، بیش از 131 هزار نفر از هم میهنانمان به دلیل ابتلا به کووید19 جان خود را از دست داده اند، اما باید به این نکته توجه شود که بر اساس آمارهای منتشر شده، سالانه نزدیک به 300 هزار نفر به علت بیماری های غیرواگیر در کشور جان خود را از دست می دهند.

او افزود: ما باید با انجام اقدامات آموزشی و ترویجی موثر، سبب تعویق زمان رخداد بیماری و تسریع در روند شناسایی شویم.

دکتر رضائیان زاده ضمن تاکید بر اهمیت اضافه وزن و چاقی در ابتلا به بسیاری از بیماری های غیرواگیر مانند دیابت فشارخون بالا عنوان کرد: پژوهش های انجام شده نشان داده است یکی از موثرترین و کم هزینه ترین روش های پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیرواگیر، سه مرتبه پیاده روی در هفته و هر بار به مدت 45 دقیقه است.

 

این مقام مسوول در دانشگاه با اشاره به وضعیت بحرانی عوامل خطر بیماری های مزمن، بر اهمیت مداخله زودهنگام و موثر در این حوزه تاکید کرد و گفت: در صورت انجام ندادن اقدامات موثر و فوری برنامه ریزی شده، با عواقب غیرقابل جبران در این زمینه روبرو می شویم.

او ادامه داد: در بحران همه گیری کووید 19 نیز، مطالعات انجام شده در سراسر دنیا ثابت کرده است که چاقی یکی از عوامل تهدید سلامت و تشدید کننده خطر جان باختن مبتلایان است.

مدیر بیماری های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با اشاره به عوامل خطر مشترک در بیماری های غیرواگیر گفت: در این زمینه لازم است با هماهنگی و هدفمندی برنامه ها از سوی ارگان های مرتبط، به اهداف برنامه ریزی شده دست یابیم.

 

دکتر «فریبا مرادی» اضافه کرد: بر اساس سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر میزان مرگ و میر زودرس به علت بیماری های غیر واگیر در گروه سنی زیر 70 سال باید تا سال 1404 به میزان 25 درصد کاهش یابد، اما بر اساس آخرین نتایج طرح ملی پیمایش عوامل خطر بیماری های غیر واگیر در ایران (استپس) میزان ابتلا به دیابت در استان به 14 و نیم درصد، پرفشاری خون به 35 درصد، کم تحرکی به 58 درصد و اضافه وزن و چاقی به 68 درصد رسیده که این آمار، زنگ خطر را برای تمام ما به صدا درآورده است.

در ادامه این نشست، وظایف ارگان های مختلف در کنترل عوامل خطر بیماری های غیرواگیر بررسی و مورد تبادل نظر قرار گرفت./ا.کشاورزی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 53059
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید