متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

24 مرداد 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1401/12/28
  • - تعداد بازدید: 49
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آخرین چهارشنبه سال

مسوول واحد کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به چهارشنبه پایانی سال بر لزوم آگاهی خانواده ها در پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار و جبران ناپذیر در این روز تاکید و هوشیاری و مراقبت والدین در حفظ سلامت کودکان و نوجوانان را لازمه به سلامت سپری شدن چهارشنبه پایانی سال دانست.

مسوول واحد کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به چهارشنبه پایانی سال بر لزوم آگاهی خانواده ها در پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار و جبران ناپذیر در این روز تاکید و هوشیاری و مراقبت والدین در حفظ سلامت کودکان و نوجوانان را لازمه به سلامت سپری شدن چهارشنبه پایانی سال دانست.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مهندس «علی سمتی» گفت: در مواردی شاهد این موضوع هستیم که بازی های خطرناک با مواد منفجره و محترقه منجر به وقوع حوادث و جراحات شدید جسمی جبران ناپذیر و بروز موارد فوت شده است که نتیجه حوادثی است که می توانیم از آنها پیشگیری کنیم.

او افزود: غفلت و سهل انگاری در به کارگیری مواد محترقه و آتش زا به ویژه در گروه سنی نوجوانان و جوانان زمینه ساز بروز آسیب های فردی و تحت درگیر شدن خانواده ها به مشکلات مختلف است.  

مسوول واحد کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه با اشاره به این موضوع که آمارها نشان می دهند 48 درصد آسیب دیدگان چهارشنبه سوری در گروه سنی 10 تا 20 سال قرار دارند و بیشترین گروه یعنی دانش آموزان بیش از 34 درصد از آسیب دیدگان بوده اند، تاکید کرد: آسیب های ناشی از مواد محترقه و منفجره چهارشنبه آخر سال تهدیدی جدی برای سلامتی افراد به خصوص کودکان و نوجوانان است و هرگونه بی توجهی به نکات ایمنی و سهل انگاری در این زمینه می تواند زیان های جانی و مالی سنگین و غیر قابل جبرانی را در پی داشته باشد.

سمتی ادامه داد: یکی از عوامل ضروری برای پیشگیری از حوادث و اتفاقات، ارتقای سطح آگاهی مردم و به ویژه گروه های در معرض آسیب است.

او اضافه کرد: دانش، آگاهی، نگرش، اعتقادات و باورهای افراد در مورد هر موضوعی نظیر حوادث چهارشنبه آخر سال عوامل تسهیل کننده رفتار سالم و پیشگیری از این حوادث را شامل می شود.

مسوول واحد کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه گفت: این عوامل در فرد ایجاد انگیزه می کند تا رفتار خود را تغییر دهد و از بروز این حوادث جلوگیری نماید؛ آموزش سبب افزایش آگاهی ها در این زمینه می شود، نگرش های مطلوب را برمی انگیزد و در نهایت مهارت ها و رفتارهای پیشگیری ازبروز حوادث را تشکیل می دهد.

مهندس سمتی ابراز امیدواری کرد با همراهی و همکاری تمام مردم، شاهد چهارشنبه پایان سال، کم حادثه و بی خطری باشیم.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 75865
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید