متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1401/08/14
  • - تعداد بازدید: 40
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آنتی بیوتیک ها تاثیری در درمان آنفلوآنزا ندارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید19، با اشاره به عدم تاثیر مصرف آنتی بیوتیک ها در درمان کرونا، نسبت به تاثیر منفی ناشی از مصرف بی دلیل آنتی بیوتکی ها بر سلامت بدن، هشدار داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید19، با اشاره به عدم تاثیر مصرف آنتی بیوتیک ها در درمان کرونا، نسبت به تاثیر منفی ناشی از مصرف بی دلیل آنتی بیوتکی ها بر سلامت بدن، هشدار داد.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید وحید حسینی» در نشست صبح امروز ستاد مدیریت کرونا دانشگاه با تسلیت سالروز وفات حضرت معصومه(س)، گفت: مصرف بی رویه و غیرمنطقی آنتی بیوتیک ها در موارد غیر ضروری، علاوه بر عدم بهبودی فرد، با خطر ایجاد مقاومت دارویی همراه است.

او با بیان اینکه آنتی بیوتیک ها در درمان آنفلوآنزا تاثیر ندارد، اظهار کرد: افراد در صورت ابتلا به آنفلوآنزا باید با انجام استراحت کافی و نوشیدن مایعات دوره بیماری را سپری کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز شیوه های پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا را مانند بیماری کووید19 دانست و گفت: با کاهش میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در سطح جامعه و آغاز فصل سرما، طی هفته های اخیر شاهد افزایش شیوع آنفلوآنزا در سطح کشور و استان بوده ایم.

دکتر حسینی افراد بالای 65 سال، بانوان باردار، کودکان زیر پنج سال و افراد مبتلا به بیماری های مزمن را گروه هایی برشمرد که توصیه می شود برای تزریق واکسن آنفلوآنزا اقدام کنند.

 

دکتر «عباس رضائیان زاده» معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست گفت: با توجه به کاهش افراد متقاضی دریافت واکسن کرونا و مراجعان مراکز منتخب مراجعه بیماران عفونت حاد تنفسی، این مراکز از روز یکشنبه پانزدهم آبان، در روزهای اداری و نوبت کاری صبح آماده ارایه خدمت به مراجعان هستند.

بررسی مصوبه های نشست های پیشین این ستاد، ارائه آخرین گزارش ها و آمارهای مربوط به کرونا در مناطق مختلف استان، بررسی روند اجرای واکسیناسیون در استان، وضعیت سلامت بیماران بستری در بخش های عادی و ویژه بیمارستان ها، آمار ورودی جدید بخش های کرونا در بیمارستان ها و مراکز درمانی استان و بررسی علت جان باختن مبتلایان به کرونا در استان طی روزهای اخیر، دیگر محورهای برگزاری نشست امروز ستاد کرونا در دانشگاه بود.

این نشست صبح امروز، چهاردهم آبان و با حضور رئیس، معاونان و مدیران ارشد دانشگاه در سالن جلسات معاونت بهداشت دانشگاه، برگزار شد./ابوذرکشاورزی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس
  • کد خبری : 68849
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید