متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1399/01/26
  • - تعداد بازدید: 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارائه بیش از 22500 مشاوره تغذیه به همت کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مداخلات بهبود تغذیه، آموزش تغذیه در پیشگیری از بیماری کووید 19 و مشاوره تخصصی گروه های پرخطر در این بیماری از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مداخلات بهبود تغذیه، آموزش تغذیه در پیشگیری از بیماری کووید 19 و  مشاوره تخصصی گروه های پرخطر در این بیماری از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: تمامی گروه های سنی می توانند تحت تاثیر بیماری کووید 19 قرار گیرند، اما سالمندان، مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی و پرفشاری خون، دیابت و چاقی، آسم و مشکلات تنفسی و کبدی، بیماران کلیوی و مبتلایان به نقص سیستم ایمنی بیشتر در معرض خطر ابتلا به کرونا ویروس هستند.

او تغذیه مناسب و آموزش تغذیه در پیشگیری از بیماری کووید 19 و مشاوره تخصصی گروه های پرخطر این بیماری را دارای اهمیت بالایی خواند و ادامه داد: کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت معاونت بهداشت، همزمان با شیوع این بیماری نسبت به پیگیری تلفنی و مشاوره تخصصی تغذیه و آموزش تغذیه در پیشگیری و نقاهت بیماری کووید 19 اقدام کرده اند.

دکتر همتی افزود: در این مدت، برنامه غذایی حدود 5000 نفر از گروه های آسیب پذیر دچار مشکلات تغذیه ای با تلاش کارشناسان تغذیه تنظیم شده و رژیم غذایی مرتبط و آموزش لازم به فرد و خانواده او ارائه شده است.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: با توجه به ضرورت تغذیه مناسب افراد در معرض خطر به ویژه کودکان زیر پنج سال و زنان باردار دچار سوء تغذیه در پیشگیری از ابتلا به ویروس کووید 19، هماهنگی با نیکوکاران سلامت، فرمانداران و ائمه جماعات برای حمایت تغذیه ای سبد غذایی این گروه و همچنین مبتلایان به بیماری کرونا صورت گرفته است.

او شناسایی کودکان زیر پنج سال دچار سوء تغذیه، مادران باردار با مشکلات تغذیه ای و وزن گیری نامطلوب و مشاوره تغذیه و آموزش تغذیه در پیشگیری از سوءتغذیه را از دیگر اقدامات کارشناسان تغذیه در این مدت برشمرد.

دکتر همتی اظهار کرد: کارشناسان تغذیه طی تماس تلفنی با 22 هزار و پانصد خانوار، نسبت به آموزش تغذیه و پاسخگویی به سوالات مردم در زمینه استفاده صحیح از مکمل ها، نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و راه های پیشگیری از چاقی در دوران در خانه ماندن اقدام کرده اند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس
  • کد خبری : 22627
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید