متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

24 مرداد 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1402/01/05
  • - تعداد بازدید: 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

به سلامت آب های مصرفی توجه جدی داشته باشیم!

از جمله مسایلی که در طول سفر های نوروزی سلامت مسافران را تهدید می کند، استفاده از آب نا سالم است و می تواند بیماری های مختلفی را برای مصرف کنندگان به همراه داشته باشد. در این مطلب با این موضوع بیشتر آشنا می شویم:

از جمله مسایلی که در طول سفر های نوروزی سلامت مسافران را تهدید می کند، استفاده از آب نا سالم است و می تواند بیماری های مختلفی را برای مصرف کنندگان به همراه داشته باشد. در این مطلب با این موضوع بیشتر آشنا می شویم:

 

بیماری های قابل انتقال در اثر مصرف آب ناسالم

·         بیماری هایی که در اثر افزایش یا کمبود املاح محلول، موجود در آب آشامیدنی بروز می کند.

·         بیماری هایی که آب وسیله انتقال آنها است.

·         بیماری هایی که آب، محیط پرورش میزبان یا عامل سببی آنها است.

·         بیماری هایی که آب به صورت غیرمستقیم در انتشار آنها نقش دارد.

از مهمترین بیماری هایی که آب وسیله انتقال آنهاست، می توان به وبا، تب روده، شیگلوز، تولارمی، توبرکولوزیس، لپتوسپیروز و آمیبیاز اشاره کرد.

پیشگیری از ابتلا به بیماری های قابل انتقال در اثر مصرف آب ناسالم

·         در هنگام مسافرت از آب های بسته بندی شده استفاده کنیم.

·         یخ مصرفی را از محل های بهداشتی و مطمئن تهیه کنیم.

·         از نوشیدن آب های غیر قابل اطمینان در جاده ها، پارک ها و باغ ها اجتناب کنیم.

·         از آب رودخانه ها و جویبارها برای نوشیدن، پخت غذا و شست و شوی سبزی، میوه، ظروف و لباس استفاده نکنیم.

·         آب را در ظروف تمیز نگهداری کنیم و درپوش مناسب روی آن قرار دهیم.

·         چنانچه ناچار به استفاده از آب رودخانه و دریاچه هستیم، به این نکته ها توجه جدی داشته باشیم:

-          ابتدا آب را در ظرفی برای مدتی ساکن بگذاریم تا ناخالصی های آن ته نشین شود و یا از یک حوله تمیز آب را عبور دهیم.

-           آب را برای مدت 3 دقیقه بجوشانیم. اگر در ارتفاعات هستیم این مدت زمان لازم است به 10 دقیقه افزایش یابد.

-          می توانیم از قرص های ضد عفونی کننده یا فیلترهای تصفیه آب مطابق با راهنمای آنها استفاده کنیم.

مهندس «عزت اله رضایی»، کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,آموزش همگانی
  • کد خبری : 76063
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید